V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo skoraj izključno »digitalce«.

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja iščejo skoraj izključno »digitalce«.

Digitalna agencija Bid Bid, specializirana za učinkovitostni marketing, išče strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske akcije in pomagal pri načrtovanju in analizah. Prijave in več informacij na gal@bidbid.io.

Komunikacijsko podjetje Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja išče svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž). Izbrani kandidat bo delal na področju sodelovanja z mediji, odnosov z javnostmi in pisanja. Vaše prijave pričakujejo do 9. aprila 2023, več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Danfoss v svojo ekipo vabi izkušenega vodjo tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo povezoval globalne in regijske ekipe tržnega komuniciranja. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Atlantic Grupa
v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalno strategijo (m/ž), ki bo delal za znamko Argeta na več kot 30 trgih. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na LinkedInu, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Festival Ljubljana
zaposli sodelavca za trženje (m/ž) za pomoč pri vodenju, načrtovanju in organiziranju dela notranje organizacijske enote. Prijave zbirajo do 4. aprila 2023 na spela.draksler@ljubljanafestival.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Ljutomerski Cleangrad, dobavitelj čistih prostorov, išče kar pet novih sodelavcev. In sicer zaposlijo štiri vodje projektov (m/ž) in začetnika v projektnem vodenju (m/ž) na elektro področju. Vse v povezavi z delovnimi mesti najdete na povezavi.

Bitstamp
išče podatkovnega analitika (m/ž) za pripravo naprednih poročil za vzpostavitev avtomatiziranega poročanja in avtomatizacijo ponovljivih nalog. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Medijska agencija OMG zaposli digitalnega stratega (m/ž) za razvoj digitalnih marketinških strategij z namenom doseganja najbolj optimalnega učinka kampanj. Prijave zbirajo do 18. aprila 2023 na OMG.Slovenia@OmnicomMediaGroup.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spar Slovenija
v svoje vrste vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj in izvedbo strategije nastopa na družbenih omrežjih in sodelovanja z vplivneži. Prijave zbirajo do 1. aprila 2023, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Družba Stillmark, ki zastopa kozmetične blagovne znamke L’Occitane en Provence, Melvita in Erborian, išče svetovalca za trženje (m/ž), ki bo skrbel za celovito marketinško podporo blagovnim znamkam Melvita in Erborian, pri čemer bo glavnina njegovega dela obsegala sodelovanje s prodajnim oddelkom, izvajanje marketinških aktivnosti ter vodenje spletnih trgovin www.melvita.si in www.erborian.si. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Digitalna agencija Madwise širi oddelek učinkovitostnega marketinga in iščejo strokovnjaka za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž). Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Krka
v svojo sredino vabi projektnega oblikovalca v marketingu (m/ž) za samostojno oblikovanje in snovanje vizualnih komunikacij za promocijske kampanje, blagovne znamke in dogodke. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

V Termah Dobrna nudijo priložnost sodelavcu v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri digitalnem oglaševanju in njegovi optimizaciji. Več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Pirnar
išče strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo upravljal s platformami Google Ads, Facebook Ads, Linkedin, Bing in ostale PPC platforme. Prijave zbirajo do 20. aprila 2023 na zaposlitev@pirnar.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

VIR: MM