V tokratnem tedenskem pregledu je ponovno več raznolikih delovnih mest s področja marketinga in odnosov z javnostmi.

Lesnina nudi priložnost vodji spletne trgovine (m/ž) za pripravo in izvedbo spletne prodajne strategije in upravljanje z izdelki ter skupinami izdelkov v spletni trgovini. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

V marketinški agenciji Adeo iščejo vodjo projektov (m/ž), ki bo skrbel za komunikacijo z naročniki, pripravljal marketinške načrte, zakupe medijskega prostora, pisal promocijske vsebine in blogovske prispevke, skrbel za e-poštne marketing in po potrebi tudi za druge kreativne zasnove. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo iščejo strokovnjaka za odnose z javnostmi in digitalno komuniciranje (m/ž), ki bo delo opravljal kot podsekretar z možnostjo napredovanja. Delo bo obsegalo načrtovanje in celostno upravljanje spletnega mesta in družbenih kanalov ministrstva, produkcijo vsebin, grafičnih in video materialov, analitiko ter klasične aktivnosti odnosov z javnostmi. Prijave zbirajo do 30. septembra 2022, več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Telemach
v svojo ekipo vabi grafičnega oblikovalca v marketingu (m/ž) za grafično oblikovanje marketinških tiskovin in digitalnih materialov. Prijave zbirajo do 28. novembra 2022 preko portala Mojedelo.com.

Hofer
zaposli strokovnega sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž) za načrtovanje, organizacijo, koordinacijo in vodenje digitalnih projektov. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

HS plus
v svojo sredino vabi urejevalca vsebin spletne trgovine (m/ž) za vnos izdelkov in izdelčnih paketov, spreminjanje podatkov o izdelkih in kategorizacijo ter označevanje izdelkov. Prijave zbirajo do 6. decembra 2022 preko spletnega obrazca.

V Zavodu IAB iščejo študenta (m/ž) za pomoč pri organizaciji in izvedbi dogodkov in delo pri projektih, kot so samostojno raziskovanje, urejanje podatkov in priprava prezentacij. Prijave zbirajo na info@iab.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Še vedno aktualna delovna mesta

Podjetje Stahlgruber v svojo ekipo vabi proaktivno osebo za delovno mesto vodje marketinga (m/ž) v Ljubljani. Prijave zbirajo do 3. decembra 2022 preko portala Optius.

Podjetje Telus International išče strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž), ki bo igral veliko vlogo pri izboljšanju kakovosti enega od največjih iskalnikov na svetu. Prijave zbirajo na tej povezavi.

V agenciji Lin & Nil iščejo svetovalca za digitalne odnose z javnostmi (m/ž). Delo vključuje objavljanje na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, LinkedIn in Twitter ter oglaševanje na Facebooku in Googlu. Prijave pričakujejo na andreja@jernejcic.si do 25. novembra 2022.

V podjetju UuniVez iščejo sodelavca za spletni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 27. novembra 2022 preko portala Optius.

Podjetje ROISS išče vodjo trgovskega marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo odgovoren za razvoj in koordinacijo aktivnosti trgovskega marketinga z namenom maksimiranja potenciala blagovne znamke Red Bull na področju trgovine ob hkratnem ohranjanju osebnosti in vrednot blagovne znamke. Vaš življenjepis in spremno pismo v angleščini pričakujejo najpozneje do 18. novembra 2022.

VIR: MM