Me z našimi mulci smo res vesele, ko si lahko najboljše filme zopet ogledamo v kinu! Ogled filmskega spektakla na velikem platnu v zatemnjeni dvorani, ob vrhunskem ozvočenju, okusni hrustljavi pokovki in pijači pač premaga doživetje kina doma:).

Poleg vsega zgoraj naštetega, pa je obisk kina lahko tudi priložnost za druženje družine, predvsem, če izberete pravi kinematograf! Mnogi smo / ste do sedaj obiskovali Cineplexx kina v Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru, Celju in Murski Soboti, spomladi pa je tudi prestolnica dobila moderen kino v Ljubljani na Rudniku, v nakupovalnem centru Supernova. Me smo vse od odprtja Cineplexxa na Rudniku njegove zveste podpornice, saj ima kar nekaj prednosti pred drugimi.


5 prednosti obiska Cineplexx kina Ljubljana Rudnik

  1. Začnimo s tem, da lahko parkirate v pokriti 4-etažni parkirni hiši, le nekaj korakov od kina. Mogoče se vam to ne zdi velika stvar, a vsekakor naredi obisk manj stresen, predvsem v slabem vremenu. In zagotavljamo vam, da bo mesto vedno na voljo.

Parkiranje v pokriti garažni hiši, le nekaj metrov od vhoda v kino Cineplexx, Rudnik


2. Vrhunsko opremljene kino dvorane. Cineplexx Ljubljana Rudnik ponuja kar 7 moderno opremljenih kino dvoran, z vrhunskim sistemom sistem predvajanja zvoka DOLBY ATMOS, ki vas bo svojim revolucionarnim načinom prenašanja zvoka ponesel prav v središče dogajanja filma, RealD tehnologija in RealD 3D sistem pa zagotavljajo, da bo vaše filmsko doživetje tako živo in resnično kot je le lahko.


Vrhunsko opremljene kino dvorane, Cineplexx Ljubljana Rudnik


Poleg standardnih sedežev bodo za posebno izkušnjo in udobje v vseh dvoranah poskrbeli izjemno prostorni VIP sedeži. V štirih dvoranah pa so ponudili še višji nivo užitka z električno nastavljivimi VIP DELUXE usnjeni sedeži, ki so jim dodane zasebne klubske mizice in počivalniki za noge. Z otroci ali pa za doživetje brez mulcev pa so na voljo tudi sedeži za stiskanje- brez vmesnega naslonjala:)



Za posebno udobje kina poskrbijo tudi VIP sedeži, Cineplexx Ljubljana Rudnik


3. Cineplexx Ljubljana Rudnik jer več kot primeren za družinski obisk kina. Če otroci lahko gledajo risani film sami, greste vi medtem lahko po nakupih ali na kavo v lokal poleg kina – Gig Bar & Burger. Ali pa skupaj s svojimi najmlajšimi uživate v sinhroniziranih animiranih pustolovščinah in jih po kinu peljte na vrhunske ameriške palačinke:)


Ameriške palačinke v Gig bar & Burger, Cineplexx Ljubljana Rudnik



Užitek ob vroči čokoladi, medtem ko otroci gledajo film Gig bar & Burger


4. Posebno vzdušje ob premierah novih filmov. Sami smo se udeležili že kar nekaj premiernih kino dni, saj so takrat seveda poleg navdušenja otrok ob ogledu filma zagotovoljena tudi dodatna doživetja – ustvarjalne delavnice, maskote, mini presenečenja sodelujočih podjetij in še najbolj pomembno – posebni paketi njihovi slastnih prigrzkov v posebnih preoblekah.


Kamzmulcem na premieri novega dela Minionov, Cineplexx Ljubljana Rudnik



Kokice v posebni preobleki, Cineplexx Ljubljana Rudnik



Ustvarjalne delavnice in sladkanje s sladoledom,Cineplexx Ljubljana Rudnik


5. Cineplexx pa ponuja tudi posebne ponudbe za vse željne ogleda dobrega filma v pravem vzdušju:


Kaj bodo mulci lahko gledali v kinu oktobra, novembra in decembra – nekaj filmskih namigov!


Oktober

  • Trenutno je »najbolj IN« slovenska družinska komedija GAJIN SVET 2. Otrokom je tako všeč, da si ga ogledajo večkrat. Kot smo si mi Poletje v školjki ali Srečo na vrvici
  • Animirana pustolovščina za vso družino z naslovom Kung fu tačke (na sporedu od 16.10.). Priljubljeni pes Hank, poln sanj o tem, da bi postal samuraj, se odpravi iskat svojo usodo.
  • Vesela pošastna družina 2 (na sporedu od 3.11., ampak predpremierno si ga bomo lahko ogledali že pred jesenskimi počitnicami, v ponedeljek 31.10.). Naša družina pošasti ob pomoči in podpori svojih treh hišnih netopirjev zopet obkroži svet, da bi rešila svoje prijatelje.

Kung fu tačke, Cineplexx Ljubljana Rudnik



November

  • Prvi slovenski božični celovečerni film Kapa (na sporedu od 17.11.). Film že pobira številne nagrade in mi se ga že res veselimo!
  • Ustvarjalci uspešnice Ledeno kraljestvo prinašajo novo akcijsko pustolovščino – Čudežni svet, ki bo prinesla potovanje v svet, v katerem nič ni, kot se zdi (na sporedu od 24.11.).

Prvi slovenski božični celovečerni film Kapa, Cineplexx Ljubljana Rudnik



Praznični december

  • Na velika platna se vrača vsem najljubši, ljubeči, romantičen in neustrašen maček v novi animirani pustolovščini Obuti maček: zadnja želja (na sporedu od 8.12.)
  • Malo večji otroci in seveda njihovi starši bodo zagotovo preverili kaj prinaša nadaljevanje največjega filma vseh časov- Avatar: pot vode (na sporedu od 15.12.).
  • Zabavna sinhronizirana družinska komedija (igrani film) Lil, Lil, krokodil, posneta po otroški knjigi, o krokodilu, ki živi v New Yorku. Na sporedu od 29.12. in tako odlična filmska izbira med božično-novoletnimi prazniki.

Zabavna sinhronizirana družinska komedija (igrani film) Lil, Lil, krokodil, Cineplexx Ljubljana Rudnik



Vir: Kamzmulcem