Jure Pukl in Marko Črnčec bosta prvič nastopila v duu

V nedeljo, 30. januarja 2022, vas vljudno vabimo, da prisluhnete zadnjemu v seriji koncertov Jazz Ars All Stars, na katerem bosta nastopila uveljavljena glasbenika Jure Pukl in Marko Črnčec.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
26. januar 2022 ob 11:20
Ljubljana - MMC RTV SLO

Mesečni jazzovski koncerti pod naslovom JAZZ ARS ALL STARS potekajo praviloma ob nedeljah, v sodelovanju s Cukrarno, novim kulturnim centrom v Ljubljani. V Cukrarna baru bomo predstavljali najboljše domače in tuje jazzovske zasedbe, vse koncerte pa bomo neposredno prenašali na Programu Ars. Video prenos bo mogoče spremljati tudi na spletni strani rtvslo.si in družbenih omrežjih RTV Slovenija, Program Ars in Cukrarna bar.


30. 1. 2022 ob 20.00

Jure Pukl & Marko Črnčec

V mesecu januarju bosta nastopila dolgoletna sodelavca in glasbenika, ki sta se uveljavila tudi v svetovni prestolnici jazza, New Yorku. V sklopu koncertov Jazz Ars All Stars bosta prvič nastopila v duu. Izvajala bosta povsem nove skladbe in priredbe popularnih, klasičnih ter jazzovskih skladb.


Jure Pukl. Foto: Aljoša Videtič


Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Youtube, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.
S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Marko Črnčec. Foto: Dejan Bulut