Začetek jesenskih počitnic prinaša priložnost za ustvarjalno preživljanje časa z otroki. Tukaj je pet idej, kako jih zabavati

Začetek jesenskih počitnic prinaša priložnost za ustvarjalno preživljanje časa z otroki. Tukaj je pet idej, kako jih zabavati:

  1. Ustvarjalnost doma: Organizirajte ustvarjalne delavnice kar doma, kjer lahko otroci rišejo, barvajo, izdelujejo nakit in druge ustvarjalne projekte. Uporabite materiale, ki jih že imate doma, kot so stari gumbi, revije in jesensko listje.
  2. Branje knjig: Spodbudite branje z ustvarjanjem knjižnega kluba za otroke. Skupaj izberite knjige in se posvetujte s knjižničarjem za priporočila.
  3. Kuharske urice: Otrokom omogočite sodelovanje pri pripravi jedi ali peki piškotov. Lahko tudi spečete piškote za prihajajoče praznike.
  4. Naravne pustolovščine in šport: Če vreme dopušča, se odpravite na pohod v naravo, kjer lahko iščete kostanj, gobe in jesensko listje ter organizirate manjši orientacijski izziv za fizično aktivnost.
  5. Sestavljanje kock: Sestavljanje kock spodbuja razvoj otrok, vključno z motoričnimi sposobnostmi, kreativnostjo in kognitivnimi veščinami. Kocke Tuš Bricks ponujajo priložnost za sestavljanje pomanjšane verzije trgovine Tuš in so narejene iz reciklirane plastike.

Tako se boste izognili pretiranemu času pred zasloni in namesto tega ustvarili kakovosten čas z otroki.

Uredništvo, foto Freepik