Elektronski termometri Xiaomi

V zimskih mesecih, ki se približujejo, nam bo najbolj pomembno, da so naši prostori primerno ogrevani. S termometri je to zelo preprosto in tudi zelo poceni. TUKAJ lahko za kratek čas dobite komplet kar 4 elektronskih termometrov, ki poleg temperature merijo tudi vlago. Štirje Xiaomi merilci temperature in vlage vas bodo stali samo 20,93 €.

Elektronski termometri Xiaomi: glavne značilnosti

Vsak elektronski merilec temperature in vlage je opremljen z 1,5-palčnem LCD digitalnim zaslonom, ki je jasen in zagotavlja dovolj visoko ločljivost, da je vsaka informacija vidna v kateremkoli trenutku. Na zaslonu se prikazujeta trenutna temperatura in stopnja vlage v prostoru. Elektronski termometri so izdelani iz ekoloških materialov z visoko stopnjo robustnosti. Z natančnim senzorjem Sensirion, izdelan v Švici, lahko Xiaomi elektronski termometer do 0,1°C natančno izmeri temperaturo v prostoru.


Elektronski termometri Xiaomi so združljivi z namensko aplikacijo Mijia. Ta vam omogoči, da uporabite opozorilno funkcijo, ko vlaga ali temperatura ne ustrezata normam. To je še posebej primerno za otroške sobe.

Elektronski termometri so varčni, napaja jih gumbna baterija. Če imate doma še kakšno Xiaomi pametno napravo, ki je povezana z aplikacijo Mijia, lahko poskrbite, da termometri in izbrana naprav delujejo vzajemno.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.

Obvestilo

Članek so v uredništvu računalniških novic pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.