Robotski sesalniki so eni prvih robotov, ki so se množično naselili v naša stanovanja. So tudi eni tistih, ki nam najbolj olajšajo delo. Ni namreč veliko ljudi, ki bi sesanje imelo za hobi oziroma nekaj, v čemer bi neizmerno uživali.

Foto: Xiaomi


Navadno so robotski sesalniki sicer neverjetno uporabne naprave, hkrati pa nam tudi močno ožamejo denarnico. Po drugi strani pa na spletu najdemo robotske sesalnike, ki so sicer ugodni, a svojega dela ne opravijo tako, kot bi si uporabniki želeli.

Potem pa so tu Xiaomi robotski sesalniki, ki jim zaupajo mnogi, hkrati pa so dostopni po zmerni ceni. Eden takšnih je Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C.

V spletni trgovini Cafago je zdaj na voljo po znižani ceni, in sicer za na povezavi https://bit.ly/3f9j4Ms lahko kupite že za 219,33 evra. Akcija velja do 30. septembra 2022 oziroma do razprodaje zalog. Robotski sesalnik Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C vam pošljejo iz evropskega skladišča, zato je upravičen carinskih dajatev.

Garancija za izdelek velja samo na Kitajskem. Za tujino garancija ne velja!



Kaj ta robotek zmore?

  • Opremljen je z lasersko navigacijo nove generacije, ki podpira več zemljevidov in hitro prilagodi način čiščenja.
  • 4-stopenjski način sesanja tudi najbolj skritemu prahu ne dopušča, da bi ga robotski sesalnik spregledal. Za sesanje ima na voljo 4000 Pa moči.
  • Mi Home APP daljinski upravljalnik omogoča enostavno in učinkovito upravljanje naprave.
  • Zaporedje čiščenja sob je mogoče prilagoditi glede na potrebe uporabnika. Prav tako lahko v aplikaciji nastavljate urnike sesanja.
  • Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C ni samo sesalnik, saj tla tudi pobriše z mokro krpo. Inteligentni krmilnik rezervoarja za vodo enakomerno odvaja vodo in skrbi za neprekinjeno mokro brisanje tal.
Garancija za izdelek velja samo na Kitajskem. Za tujino garancija ne velja!

vir: https://racunalniske-novice.com/