Zbornica komunalnega gospodarstva (ZKG), ki združuje večino izvajalcev javnih služb v Sloveniji, vsako leto podeli prestižna priznanja za izjemne dosežke na področju komunalnih dejavnosti v Republiki Sloveniji.

Javno podjetje Vodovodi in kanalizacija Nova Gorica d.d. je v Celju, na 36. srečanju zaposlenih v komunalnem gospodarstvu, 10.6.2022 prejela prestižno nagrado za 75. let delovanja podjetja na področju komunalnih dejavnosti. 

Priznanje je v sklopu srečanja zaposlenih - Komunaliade 2022 – prevzel direktor Borut Mozetič, ki se je v imenu podjetja zahvalil predlagateljem, da so s podeljenim priznanjem potrdili dolgoletno plemenito delovanje podjetja ter poudaril, da takšni dosežki ne bi bili mogoči brez zavzetih in predanih zaposlenih, ki se vsak dan trudijo zagotavljati komunalne storitve na najvišjem nivoju. Prejeto priznanje pomeni tudi spodbudo zaposlenim, da si bodo še naprej prizadevali za kakovostno opravljanje storitev in zadovoljstvo uporabnikov, hkrati pa tudi zadovoljstvo lastnikov javnega podjetja in vseh zaposlenih ter tako prispevali k trajnostnemu izvajanju in razvoju komunalnih dejavnosti na celotnem področju svojega delovanja. 

PR: Občina Šempeter-Vrtojba