V preteklem mesecu se je, po dobrih dveh letih neželenega predaha, odvila še ena v 14-letnem nizu vselej intenzivnih mednarodnih turnej poslovno-investitorskih programov

V preteklem mesecu se je, po dobrih dveh letih neželenega predaha, odvila še ena v 14-letnem nizu vselej intenzivnih mednarodnih turnej poslovno-investitorskih programov Vseslovenskega združenja malih delničarjev in investitorjev - VZMD: invest to Slovenia – investo.si in International investors' network – investo.international, v okviru katere se je Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, tudi tokrat aktivno udeležil vrste konferenc, sprejemov, srečanj in sestankov v Belgiji, Monaku, na Irskem in Veliki Britaniji.  

VIDEO na povezavi: https://youtu.be/KjcQaeJdNww.

Po več kot 60 uspešno izvedenih mednarodnih turnejah širom sveta v minulih štirinajstih letih, je bila tokratna prva po odpravi pandemičnih omejitev. Kljub slednjim je VZMD tudi v času omejenih potovanj in množičnih srečanj ohranil prisotnost na vseh pomembnejših dogodkih, ki so v tem času večinoma potekali v spletnem formatu, hkrati pa je septembra 2021 v Sloveniji organiziral srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev ter Svetovne federacije investitorjev, z odmevno mednarodno investitorsko konferenco na Bledu, ki se je je neposredno udeležilo preko 120 fizično zbranih obiskovalcev in še nekajkrat več – več kot 300, ki so dogajanje spremljali v živo preko spleta.

Iz VZMD vabijo vse potencialne partnerje ter zainteresirane za predstavitev v okviru možnosti in prizadevanj njihovih mednarodnih poslovno-investitorskih programov, da jih čimprej kontaktirajo ter posredujejo svoje informativno-promocijske materiale. Ob vseh priložnostih je namreč ustrezno poskrbljeno za predstavitev investicijskih priložnosti, dejavnosti in možnosti v okviru mednarodnih poslovno-investitorskih programov VZMD.

PR: VZMD