Na Dunaju je sredi oktobra potekalo tri-dnevno srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE) ter Svetovne federacije investitorjev (WFI), v okviru katerega so potekala letna zasedanja organov obeh vplivnih asociacij.

Na Dunaju je sredi oktobra potekalo tri-dnevno srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE) ter Svetovne federacije investitorjev (WFI), v okviru katerega so potekala letna zasedanja organov obeh vplivnih asociacij. Pri tem je enega od vrhuncev dogajanj gotovo predstavljala tudi mednarodna investitorska konferenca, ki sta jo na Dunajski borzi pripravila Avstrijsko združenje investitorjev (IVA) in BETTER FINANCE, z naslovom Upholding Sustainable & Accessible Capital Markets for European Investors.

Kot član Izvršnih odborov BETTER FINANCE in WFI, se je dogajanja aktivno udeležil tudi Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, z ekipo VZMD/investo.TV, ki je pripravila VIDEO REPORTAŽO: https://youtu.be/RyyZho0QVlM.

VIR: VZMD