V VZMD pozdravljajo uspešen pričetek trgovanja z delnicami družbe EQUINOX NEPREMIČNINE, d.d., na Ljubljanski borzi.

V Združenju upajo, da nova kotacija delnic EQNX naposled predstavlja nov trend in nove kotacije na Ljubljanski borzi, namesto številnih umikov, izbrisov in preoblikovanj, ki smo jim priča v zadnjih letih.

Nova delnica ponuja priložnost posrednega investiranja na trg nepremičnin v Sloveniji, pri čemer je statutarno zagotovljena delitev kar 90% čistega dobička poslovnega leta. V Združenju si želijo, da bi se izpolnile napovedi in cilji nove družbe, da postane pomemben akter na slovenskem nepremičninskem trgu ter da likvidnost njene delnice postane primerljiva z likvidnostjo največjih družb na Ljubljanski borzi, in sicer ob stabilni rasti - tako vrednosti, kot tudi dividend. V VZMD so se odločili podpreti novo kotacijo tudi z oddajo nakupnega naročila za 300 novih delnic EQNX.

Ob tem VZMD.tv objavlja posnetek z nedavne novinarske konference družbe (VIDEO), kjer so novo kotacijo predstavili Matej Rigelnik, Izvršni direktor EQUINOX NEPREMIČNINE d.d., mag. Aleš Ipavec, Predsednik uprave LJUBLJANSKA BORZA, d.d., Primož Jagarinec, Partner EQUINOX NEPREMIČNINE d.d., in Milica Kopanja Šircelj, Vodja marketinga UNION HOTELS COLLECTION d.d.

PR: VZMD