Samsung predstavlja novo velikost televizorjev z diagonalo zaslona 249 cm in ob nakupu podarja izbrane modele monitorjev Odyssey G95

Samsung predstavlja novo velikost televizorjev z diagonalo zaslona 249 cm in ob nakupu podarja izbrane modele monitorjev Odyssey G95

Podjetje Samsung Electronics na slovenskemu trgu predstavlja novo dimenzijo diagonale zaslona 249 centimetrov na področju QLED in Neo QLED televizorjev. Za vrhunsko izkušnjo z velikim zaslonom je podjetje Samsung pripravilo posebne ugodnosti in darila ob nakupu televizorjev iz serij Neo QLED in QLED. Z izbiro televizorja z diagonalo zaslona 249 centimetrov (98 palcev) iz serij Q80C, QN90A in QN100B prejmete prihranek do 500 EUR, brezplačno dostavo in namestitev ter darilo, ki vključuje izbrane modele igralnega monitorja Odyssey G95.

Svetlejši in boljši televizor QLED, ki je pod vsakim kotom videti odlično

Samsung televizor z diagonalo zaslona 249 cm (98″) QE98Q80C prinaša vrsto inovativnih funkcij, ki omogočajo neprekosljivo gledanje vsebin. Eden izmed ključnih elementov je tehnologija Direct Full Array, ki zagotavlja izjemno fino kontrastno razmerje, pri čemer so črne barve globoke in bele barve čiste. Z njeno pomočjo boste doživeli slikovno kakovost, ki oživi vaše najljubše vsebine s presunljivo jasnostjo. Poleg tega bo tehnologija Quantum HDR+ poskrbela za osupljivo kinematografsko izkušnjo. Z njeno pomočjo boste deležni svetlejših slik in širšega razpona kontrasta, kar pripomore k izjemnim podrobnostim in živahnim barvam. Vsak prizor bo zaživel z neverjetno jasnostjo, ki vas bo popeljala v samo središče dogajanja.



Televizor QE98Q80C je pravi raj tudi za igralce. Z ultra-gladkimi prizori in brezhibnim prikazom dogajanja na zaslonu boste osvojili igre in dosegli vrhunske rezultate. Napredna funkcija Motion Xcelerator Turbo+ bo poskrbela za izjemno gladke prizore, ki vas bodo popeljali v svet igranja in gledanja brez zameglitve gibanja. Zmagovalne trenutke v igrah boste doživeli s pomočjo izboljšane vizualne podobe, ki vas bo povsem prevzela.

Velikost, ki so jo zaslužite

Izkoristite edinstveno priložnost ob izbiri vrhunskih televizorjev z diagonalo zaslona velikosti 249 cm Neo QLED in QLED, in unovčite popust do 500 EUR, brezplačno dostavo in namestitev ter sledeče dodatno darilo:

  • –          249 cm Q80C serija + 123 cm monitor DQHD Odyssey G95T kot darilo
  • –          249 cm QN90A serija+ 123 cm monitor DQHD Odyssey G95A kot darilo
  • –          249 cm QN100B serija + 123 cm monitor DQHD Odyssey G95A + pametni telefon Galaxy S22 kot darilo
Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da ustvarite svoj domači kino. Ponudba je omejena in traja od 22. junija do 16. julija 2023 oz. do porabe zalog daril ali naprave, zato hitro izkoristite to ekskluzivno priložnost za vrhunsko zabavo v udobju svojega doma.

VIR: Računalniške novice