20. septembra 2023 pri Marketing magazinu organiziramo dogodek AI-spiracija 2024: Kako in kaj z umetno inteligenco v letu 2024.

20. septembra 2023 pri Marketing magazinu organiziramo dogodek AI-spiracija 2024: Kako in kaj z umetno inteligenco v letu 2024.

Gre za prvi marketinški dogodek v Sloveniji, namenjen pregledu svetovnih AI-trendov, najuporabnejših AI-orodij ter primerov dobrih praks in AI-rešitev domačih podjetij. Udeležencem bo ponudil hiter in izčrpen pregled vsega, kar morajo vedeti o umetni inteligenci, svoje znanje pa jim bo predajalo več kot 15 tujih in domačih strokovnjakov s področja AI.

1 dan, 3 sklopi, 15+ govorcev

Dogodek bo razdeljen v tri sklope, in sicer AI-trendi, AI-orodja in AI-rešitve, na katerem bo govora tudi o uspešnih primerih iz prakse. Med predavatelji bodo Simon Dobrišek, strokovnjak za umetno inteligenco s Fakultete za elektrotehniko UL, Nicolas Huvé, operativni direktor pri Epica Awards, Andraž Štalec, direktor in soustanovitelj podjetja Red Orbit, Matej Golob, soustanovitelj in vodilni partner v podjetju CorpoHub, Uroš Svenšek, vodja digitala na Agenciji 101, in drugi. Zanimiva bo tudi okrogla miza z naslovom »Ali nas bo AI nadomestila?«, na kateri bodo sodelovali podizvajalec Primož Lukežič (sicer fotograf), predstavnica naročnika Kristina Gregorc (vodja digitala in CX v Mercatorju) in predstavnik agencijske strani Gašper Štern (umetniški direktor v agenciji AV studio). Debato bo vodila novinarka Katja Štok.

Prijave za dogodek AI-spiracija 2024 so že odprte. Preverite še ostale
govorce in se prijavite tukaj. Število mest je omejeno.

VIR: MM