V soboto, 22. aprila 2023, bo potekal poseben Šentjernejski sejem, saj smo ob svetovnem dnevu Zemlje, v skrbi za čisto okolje, k sodelovanju povabili ponudnike MALIH KOMUNALNIH ČISTILNIH NAPRAV.

V soboto, 22. aprila 2023, bo potekal poseben Šentjernejski sejem, saj smo ob svetovnem dnevu Zemlje, v skrbi za čisto okolje, k sodelovanju povabili ponudnike MALIH KOMUNALNIH ČISTILNIH NAPRAV

V Sloveniji je kar nekaj tovrstnih ponudnikov, ki se razlikujejo po številnih parametrih. Vemo, da mora biti mala gospodinjska čistilna naprava prilagojena prostoru in potrebam uporabnika. Vse informacije o namestitvi, načinu delovanja, stroških vgradnje in obratovanja malih komunalnih čistilnih naprav boste na tem sejmu lahko dobili iz prve roke. S ponudniki se boste lahko osebno pogovorili, dobili vse potrebne informacije in se tako lažje odločili zanjo.
Na sejmu bosta tudi predstavnika Občine Šentjernej in JP EDŠ, d.o.o. Šentjernej, ki bosta zainteresiranim predstavila potrebno dokumentacijo,  vse postopke ter način pridobitve občinske subvencije. Občina Šentjernej je namreč za leto 2023 v proračunu zagotovila 60.0000 € za sofinanciranja malih komunalnih čistilnih naprav oz. črpališč. Subvencija  za posamezno stanovanjsko hišo znaša največ do 1.200,00 EUR, kar bistveno pripomore k financiranju investicije.

S svojo ponudbo proizvodov in storitev se bodo na sejmu predstavili:
- VODATEH  d. o. o.,
- ROTO Slovenija in Inštalacije Dulc,
- EKO GEA,
- Armex armature d. o. o.,
- Zagožen  d. o. o. in
- Cementni izdelki Gorec.

Seveda bo na sejmu tudi ostala ponudba: suha roba, kmetijsko orodje, tekstil in obutev, sveče, med, sadje, leseni izdelki …
Vljudno vabljeni!

VIR: Občina Šentjernej