v četrtek, 24. februarja, bo na Poti na Brido v Ankaranu zaživelo prvo gradbišče projekta Čisto za Koper in Ankaran, v okviru katerega bosta Mestna občina Koper in Občina Ankaran ...

Spoštovani mediji,
 
v četrtek, 24. februarja, bo na Poti na Brido v Ankaranu zaživelo prvo gradbišče projekta Čisto za Koper in Ankaran, v okviru katerega bosta Mestna občina Koper in Občina Ankaran na poselitvenih območjih Bertoki, Škofije in Hrvatini zgradili manjkajoči del kanalizacijskega omrežja in nanj priključili skoraj 2.000 prebivalcev.
 
Začetek gradnje bodo z zasaditvijo prve lopate simbolično naznanili župan Mestne občine Koper Aleš Bržan in župan Občine Ankaran Gregor Strmčnik ter direktor gradbenega podjetja Ginex International, d. o. o., Primož Ule, ki bodo medijem ob tej priložnosti predstavili več informacij o projektu.
 
Vabljeni v četrtek, 24. februarja, ob 10. uri.
 
 
Zaradi omejenega dostopa na gradbišče vas vljudno prosimo, da se v Ankaran pripeljete s čim manj vozili.
Za vas smo rezervirali del parkirišča »Ankaran – center« na Regentovi ulici, od koder se bomo s kombiji odpeljali na prizorišče.
 
Za več informacij smo na voljo na številki 051 648 308 (Marina Jelen, kabinet župana MOK).
 
Lokacija dogodka: Pot na Brido, od hišne številke 8 (Dolge Njive)
 
 
 Parkiranje: Parkirišče na Regentovi ulici v središču Ankarana, od tam smo organizirali kombi prevoze do prizorišča dogajanja.
 

PR: MOK