Turistična destinacija Dežela Celjska se tudi letos, že štirinajstič zapored, predstavlja na Mednarodnem obrtnem sejmu, in sicer skupaj z destinacijskimi partnerji območja

Turistična destinacija Dežela Celjska se tudi letos, že štirinajstič zapored, predstavlja na Mednarodnem obrtnem sejmu, in sicer skupaj z destinacijskimi partnerji območja, tj. občinami: Celje, Dobrna, Kozje, Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec, Šmarje pri Jelšah, Šentjur, Štore in Vransko.


Na 30m2 velikem razstavnem prostoru destinacije Dežela Celjska v Hali C bomo turistični partnerji v času sejma predstavljali novosti in aktualno ponudbo za jesen in zimo 2023 ter sezono 2024.


Celje se bo predstavilo z aktualno turistično ponudbo individualnih, družinskih in skupinskih doživetij, s katerimi bomo vabili k obisku mesta in njegovih znamenitosti. Izpostavili bomo tudi zelene aktivnosti, novo pohodniško karto in kolesarske poti. Turistično informacijskemu centru Celje se bodo s svojo ponudbo pridružili tudi partnerji: Hotel Celjska koča, MCC hostel, Muzej novejše zgodovine Celje, SLG Celje, Tehnopark Celje, zasebni ponudniki namestitev in ponudniki lokalnih izdelkov.


Razvojni agenciji Kozjansko in Sotla bosta poskrbeli za predstavitev turistične in gastronomske ponudbe. Med drugim bo mogoče spoznati ponudbo kmetije Ludus Naturae, eko zeliščne kmetije Kalan ter Vile Don Leone. Z območja Vranskega pa se bo z ovčerejo in sirarstvom predstavila kmetija Novak.


Na razstavnem prostoru destinacije Dežela Celjska v Hali C bomo poskrbeli za živahen sejemski utrip in predstavitev destinacijskega območja, ki postaja vedno bolj privlačno tako za domače kot tuje turiste.

Prijazno vabljeni k obisku. Z veseljem bomo z vami delili zgodbe Dežele Celjske.

PR - Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje