POVEZANI V ZNANJU - POT DO KAKOVOSTNEGA ZDRAVSTVA Posvet o izzivih oblikovanja sodobnega zdravstva

Spoštovani! Slovenski zdravstveni sistem se je znašel na prelomnici. Nekateri segmenti zdravstva potrebujejo prenovo, da bodo lahko opravljali svojo temeljno funkcijo z namenom, da bodo pacientom na voljo kakovostne zdravstvene storitve, ki tvorijo sodobne, razvite sisteme v Evropi in po svetu.   Inštitut za strateške rešitve v sodelovanju s Slovenskim zavarovalnim združenjem organizira posvet o izzivih oblikovanja sodobnega zdravstva. Namen posveta je prisluhniti pogledom različnih deležnikov na prihodnji razvoj slovenskega zdravstva in na to, kako vzpostaviti sistem, ki bo kakovosten, vsem dostopen in v središču katerega bo pacient.
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite v sredo, 12. 4. 2023, s pričetkom ob 14. uri v Hotelu Slon. Posvet bo potekal predvidoma do 16. ure.
Prijave so obvezne na spodnji povezavi.
­
PRIJAVA
­
Potek posveta: Uvodni predstavitvi:red. prof. dr. Mitja Čok, EF in IERizr. prof. dr. Petra Došenović Bonča, EF Razprava:dr. Boris Majcen, direktor, IERmag. Maja Krumberger, direktorica, SZZdr. Tatjana Mlakar, direktorica, ZZZSAnže Drolc, direktor poslovnega razvoja, BetterGregor Cuzak (MSc, MBA), generalni sekretar, Zveza pacientovMarijan Papež, generalni direktor, ZPIZdr. Jurij Šorli, spec. int. medicine, direktor, Bolnišnica Topolšicadr. Aleš Rozman, specialist pnevmologije, Univerzitetna klinika GolnikSimon Vidmar, član uprave, TRIGLAV Zdravstvena zavarovalnica d.d.Bojan Ivanc (CFA, CAIA, CV), glavni ekonomist, GZSAleš Mikeln (MBA), predsednik uprave, VzajemnaMarjan Pintar, direktor, Združenje zdravstvenih zavodovNataša Hajdinjak, predsednica uprave, PRVA Osebna zavarovalnicaRadivoje Pribaković Brinovec, predstojnik Centra za upravljanje programov preventive in krepitve zdravja na Nacionalnem inštitutu za varovanje zdravja

Posvet bo moderiral Tine Kračun, direktor ISR

Vljudno vabljeni, da se dogodka udeležite. V primeru, da bi vas tema še dodatno zanimala, smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

VIR: ISR