V Regionalni razvojni agenciji za Podravje – Maribor smo vas v minulem tednu povabili na mednarodno poslovno srečanje Meet4Business MEGRA 2023

V Regionalni razvojni agenciji za Podravje – Maribor smo vas v minulem tednu povabili na mednarodno poslovno srečanje Meet4Business MEGRA 2023, ki se bo odvijalo  9. marca 2023, v živo v Gornji Radgoni in  10. marca 2023, virtualno preko spleta. Tokrat vas želimo prijazno spomniti, da pohitite s prijavo https://megra2023.talkb2b.net/, ker je število mest omejeno in si zagotovite brezplačno vstopnico na 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike in obrti v Gornji Radgoni.
 
Kaj mednarodno poslovno srečanje ponuja?
Mednarodno poslovno srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in tujine. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem 30 minutne individualne sestanke s potencialnimi poslovnimi partnerji. V okviru dogodka organiziramo tudi brezplačna predavanja https://megra2023.talkb2b.net/thematic-lectures .
 
Težišča letošnjega srečanja :
TRAJNOSTNA GRADNJA,
ENERGETSKA SANACIJA STAVB,
OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE.
 
Mednarodni poslovni dogodek Meet4Business MEGRA 2023 je organiziran v okviru Evropske podjetniške mreže EEN , za podporo malim in srednje velikim podjetjem in je za podjetja BREZPLAČEN.
 
Veselimo se srečanja z vami v živo 9. 3. 2023 ali preko spleta 10. 3. 2023.

VIR: Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor