Naročiti se je možno po telefonu in e-pošti

V Zdravstvenem domu Celje bo danes popoldan svoja vrata odprla ambulanta za neopredeljene osebe brez izbranega osebnega zdravnika. Teh oseb je trenutno v celjski regiji 2945. Na vpis pacientov so v ZD Celje dobro pripravljeni.

Glede na kadrovske zmožnosti bo v ZD Celje v januarju delovala ambulanta za neopredeljene s peturnim delom od ponedeljka do četrtka (spodaj urnik), februarja pa od ponedeljka do petka. V ambulanti za neopredeljene bo sodelovalo devet zdravnikov družinske medicine, en specializant četrtega letnika, 13 srednjih medicinskih sester in šest administratorjev. Ostali zdravstveni delavci iz ZD Celje so pripravljeni priskočiti na pomoč, v kolikor bo to potrebno.

Naročiti se je možno po telefonu 041 480 829 in e-pošti na naslov amb.neopredeljeni@zd-celje.si .Ordinacijski čas in lokacija dela ambulante je določena po spodnjem urniku. Vse informacije bodo objavljene tudi na spletni strani ZD Celje. V ambulanti  bodo dosegljivi v ordinacijskem času, izven ordinacijskega časa pa se bodo pacienti v primeru nujnih stanj obrnili na najbližjo urgentno ambulanto.

VIR: Prima komunikacije