Letošnje dogajanje Zimskega športnega vikenda bo sovpadlo s predbožičnim dogajanjem v mestu Maribor.

Letošnje dogajanje Zimskega športnega vikenda bo sovpadlo s predbožičnim dogajanjem v mestu Maribor. Športna zveza Maribor v sodelovanju z MOM namreč med petkom 22.12. in nedeljo 24.12. organizira zdaj že tradicionalni Zimski športni vikend. Kot smo navajeni, bo tudi letos dogodek postregel z zanimivimi športnimi aktivnostmi in številnimi priložnostmi za športno udejstvovanje.

Poleg tradicionalnega smučanja in deskanja na Pohorju, gre letos izpostaviti še nekaj atraktivnih dogodkov, kot so denimo Nočni pohod z lučkami s startom v mestnem parku, pa Božični Glow tek po ulicah mestnega jedra. Tudi drsanje v Ledni dvorani bo letos božično obarvano, v božičnem vzdušju pa se bo odvila tudi božična plesna zabava v Plesnem klubu VIBE.

Izpostaviti gre še zimsko tekaško vadbo, pa zimski planinski pohod ter že tradicionalni tečaj teka na smučeh, ki se bo odvijal na Arehu. Vikend pred božičnimi prazniki bo skratka v Mariboru povsem športno obarvan in verjamemo, da bo ljubiteljem športa popestril praznično dogajanje.

Vse aktivnosti in informacije o prijavah najdete na http://www.gibajmaribor.si/

PR - Neva Čuček