Prijave zbirajo do 17. junija!

Si star(a) med 6 in 16 let? Bi rad(a) zapel(a) skupaj z najboljšimi glasbeniki v Sloveniji? Prijavi se in se poteguj za udeležbo na avdiciji za nastop v oddaji V petek zvečer.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
13. junij 2022 ob 11:38
Televizija Slovenija


Vabimo nove, mlade talente, da se prijavijo na avdicijo za sodelovanje v oddaji V petek zvečer. Foto: arhiv oddaje/Adrian Pregelj

Oddaja V petek zvečer je glasbena in razvedrilna oddaja, ki z novimi standardi televizijske glasbene produkcije ostaja osrednja glasbena oddaja v Sloveniji. V prihajajoči sezoni ustvarjalci oddaje vabijo mlade pevke in pevce, stare med 6 in 16 let, ki si želijo nastopiti ob spremljavi vrhunskih inštrumentalistov, da se prijavijo k sodelovanju. Posnetek svojega pevskega nastopa pošljite na naslov vpetekzvecer@rtvslo.si do vključno 17. junija in se potegujte za udeležbo na avdicije, ki te lahko pripelje do nastopa v oddaji V petek zvečer.
Prva avdicija bo že junija. Novi talenti bo stalna rubrika jesenskega dela oddaje V petek zvečer, ki pa ne bo tekmovalne, temveč predstavitvene narave.

»Že dlje časa razmišljamo o obnovi in možnih načinih izvedbe ene naših osnovnih nalog, to je izobraževanje mladine, med katere spada tudi kaljenje in podpora mladim glasbenim talentom. Z našimi izkušnjami, strokovnim kadrom in seveda dobrimi televizijskimi projekti smo v preteklosti že dokazali, da smo mlade glasbenike, postavljene pred izzive nastopanja pred televizijskimi kamerami, uspešno postavili pred publiko, in veliko teh še danes tvori močan del jazz, pop in rock kulture Slovenije,« še dodajajo v Razvedrilnem programu TV Slovenija in uredništvu oddaje V petek zvečer.