V petek, 17. junija 2022, bomo ob 17. uri pri kmetiji Lesjak (Črnova 6, po domače 'Podklumberžan') namenu predal vodovod v skupni dolžini več kot 3.800 metrov

Vodohram


V petek, 17. junija 2022, bomo ob 17. uri pri kmetiji Lesjak (Črnova 6, po domače 'Podklumberžan') namenu predal vodovod v skupni dolžini več kot 3.800 metrov, s katerim smo zagotovili nemoteno oskrbo z vodo iz javnega vodovoda za 17 gospodinjstev in tako zagotovili pitno vodo gospodinjstvom na območju, ki so se doslej oskrbovala iz lastnih zajetij.
 
Mestna občina Velenje posebno pozornost namenja tudi zagotavljanju kakovostne oskrbe s pitno vodo ter primerne kanalizacijske infrastrukture za vse občane, tudi za tiste, ki ne živijo v samem središču mesta.
 
Prav s tem namenom izvajamo številne projekte, ki krajanom Vinske Gore dvigujejo kakovost življenja. V prihodnjem letu je predvidena izgradnja dela vodovoda iz Prelske proti Krofliču (na Petelinjek). Z investicijo želimo zagotoviti oskrbo z vodo ob trasi gravitacijskega cevovoda ter priključitev dodatnih objektov s prebivalci, ki ležijo ob trasi načrtovanega vodovoda.
 
Prijazno vabljeni, da skupaj obeležimo pomembno pridobitev v Vinski Gori.
 
PR: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje