Oddaja Top4 z voditeljico Asjo Bonnie Pivk je vsak petek še posebej zanimiva. Takrat namreč Asja Bonnie gosti glasbene goste.

Oddaja Top4 z voditeljico Asjo Bonnie Pivk je vsak petek še posebej zanimiva. Takrat namreč Asja Bonnie gosti glasbene goste. 

"Nova sezona glasbene oddaje TOP4 je že v polnem zagonu. Oddaja je na sporedu vsak delovnik ob 18.45, v petkih pa se mi v studiu pridruži še glasbeni gost. Sama podpiram slovensko glasbo, saj moramo Slovenci držati skupaj. V novi sezoni so se mi že pridružili edinstveni glasbeni gostje in še veliko bo takšnih, ki vas bodo navdušili," pravi voditeljica.

"Ponavadi se odločim za goste, ki imajo tisti trenutek kaj lepega za delit med gledalce. To je lahko bližajoč koncert ali nova skladba. Pomembno mi je, da vključujem različne glasbene žanre, da lahko zadovoljim široko paleto glasbenih okusov našega občinstva. To pomeni, da izbiram goste iz različnih glasbenih žanrov, od popa, rocka, hip-hopa do elektronske glasbe in še več. Všeč mi je, ker se iz teh pogovorov razvijajo tudi prijateljstva in nova poznanstva," pravi Asja Bonnie Pivk, ki sporoča še: "Naj bo glasba v naših srcih vedno vir radosti, topline in navdiha. In ne pozabite, da lahko v vsakem trenutku najdete svoj lastni ritem v življenju. V glasbi najdemo čarobnost, ki prebuja naša srca, in moč, ki nam omogoča, da sanjamo. Naj bo vsak ton, ki ga poslušate, melodija sreče in ljubezni v vašem življenju. Spomnite se, da je življenje kot glasbena skladba, polna vzponov in padcev, a skupaj tvorimo prekrasno simfonijo."

Ne zamudite torej oddaj Top4 vsak delovnik, še posebej pa bodite pozorni ob petkih, ko se voditeljici v studiu pridruži glasbeni gost.

VIR: TV3