Bi svojim gostom radi ponudili umetelno okrašen sadno kupo?

Za to ne potrebujete kuharskega tečaja, saj sladoled lahko hitro in preprosto okrasite le v nekaj sekundah. Rešitev so topingi, s katerimi lahko okrasite sladice in jim hkrati obogatite okus. Uporabite jih lahko tudi na drugih sladicah in celo v skodelici jutranje kave.

Topingi dodajo piko na i vsakemu sladoledu

Ni sladoleda brez tiste zaključne note in prav to doda določen toping. Gre za grand tour in grande finale sladoleda obenem. In čeprav govorimo le o sladoledu, se topinge lahko uporabi tudi pri drugih desertih. Še posebej odlični so na palačinkah, vafljih in tortah, a jih lahko uporabite tudi pri smetani na kavi. Njihova uporaba nima meja, saj so tako okusni, da jih boste želeli pokušati kar iz embalaže.

Klasični topingi in eksotični topingi
Rokmar ima v svoji ponudbi kar 12 različnih okusov topingov, ki se raztezajo vse od klasike do eksotike. Prisegate na klasiko? Tu so topingi z okusom čokolade, vanilije, jagode, gozdnih sadežev in karamele. Bi nekaj bolj eksotičnega? Na voljo so tudi topingi amarena, banana, lešnik, kiwi, mango, zeleno jabolko in kava. Raznoliki topingi za raznolike okuse in v tem je čar sladic in sladoledov.

Topingi brez alergenov in za vse okuse
Topingi so pakirani v priročno in ergonomično embalažo, ki je lep primer tega, da obleka naredi človeka. No, v tem primeru embalaža naredi toping. Ste vedeli, da kar 7 topingov v ponudbi ne vsebuje alergenov? Res je. Topingi so namenjeni vsem, ne glede na okus in preference. Za najboljše topinge se obrnite k Rokmarju, ki bo poskrbel za zaključni podpis na sladoledu in drugih desertih.

PR: Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana