V preteklih tednih smo predstavljali navdihujoče zgodbe PONIjevk, ki so s svojo poslovno idejo prodrle skozi ostro sito ocenjevalne komisije RRA Podravje Maribor. Kar nekaj jih je bilo (Nika Klampfer, Alenka Pahor, Sandra Zakrajšek).

V preteklih tednih smo predstavljali navdihujoče zgodbe PONIjevk, ki so s svojo poslovno idejo prodrle skozi ostro sito ocenjevalne komisije RRA Podravje Maribor. Kar nekaj jih je bilo (Nika Klampfer, Alenka Pahor, Sandra Zakrajšek). Tokrat pa nas je zanimalo, kako PONI doživljajo nekdanje mentorice in mentorji oz. izvajalke in izvajalci usposabljanj v okviru projekta PONI. Katere prednosti projekta vidijo, kako bi lahko projekt še nadgradili? Kje najdejo navdih, kakšno čtivo priporočajo? S kakšnimi izzivi so se srečali in kako so se spletli odnosi tudi po ‘poniju’? Naši sogovornice in sogovorniki so bili Polona Kukovec Lakota, RRC Ormož, Robert Novak, ZRS Bistra Ptuj, Tilen T. Žafran, Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj (mimogrede, šele kasneje sva ugotovila, da je tudi moj sošolec na usposabljanju za eksperta DOTR), Irena Podletnik, RRA Podravje Maribor, in Simona Roškar, Dobiček z namenom.

Piše mag. Natalie Cvikl Postružnik, glavna urednica Navdihni me, ki ga izdaja Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/upajte-si-poseci-po-tistem-kar-si-zelite/

VIR: Navdihni.me