V današnji digitalni dobi so se pametni telefoni iz navadnih komunikacijskih naprav spremenili v zmogljive spremljevalce. Razvili so se v orodja, ki zadovoljujejo najrazličnejše potrebe, od igranja in zabave do poslovanja ter produktivnosti.

V današnji digitalni dobi so se pametni telefoni iz navadnih komunikacijskih naprav spremenili v zmogljive spremljevalce. Razvili so se v orodja, ki zadovoljujejo najrazličnejše potrebe, od igranja in zabave do poslovanja ter produktivnosti.

Pametna telefona sta zasnovana tako, da izboljšata vašo izkušnjo in poenostavita vaše vsakodnevne naloge. Foto: Samsung
Svet pametnih telefonov Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+ ponuja impresivne funkcije in zmogljivosti, ki zagotavljajo učinkovitost na dosegu roke. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad igrami, ustvarjalni fotograf ali poslovni strokovnjak, sta ta pametna telefona zasnovana tako, da izboljšata vašo izkušnjo in poenostavita vaše vsakodnevne naloge.

Vrhunski zaslon z izjemno zmogljivostjo HDR

Prva stvar, ki vam pade v oči, ko vzamete v roke pametni telefon Samsung Galaxy S23 ali Galaxy S23+, je osupljiv zaslon. Le-ta ni ključnega pomena samo za igranje iger, temveč tudi za vsakodnevno uporabo. Da bi bila kos zahtevam mobilnih iger ali večopravilnosti, sta telefona opremljena z zmogljivimi baterijami. Galaxy S23 ima baterijo s kapaciteto 3900 mAh in Galaxy S23+ baterijo s kapaciteto 4700 mAh. Bateriji zagotavljata dovolj energije za daljše igranje iger ali delo na poti, ne da bi vas skrbelo, da bi se vam ugasnil zaslon.

Za še boljšo izkušnjo gledanja ali igranje iger oba telefona ponujata prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz. To pomeni, da se slike hitro posodabljajo, kar se kaže v izjemno odzivnem prikazu med igranjem. Ne glede na to, ali izvajate hitre poteze ali premikate kontrolne elemente, bo prikaz na zaslonu Galaxy S23 in Galaxy S23+ gladek in brez trzanja, kar prispeva k izboljšani igralni izkušnji. Poleg tega sta pametna telefona opremljena z zaščito za udobje oči, ki zmanjšuje napor in utrujenost oči tudi pri uporabi naprave v slabo osvetljenih okoljih.


Inovativne kamere za izjemne slike

Zmogljivosti kamere pametnega telefona so postale ključni dejavnik v našem procesu odločanja pri izbiri nove naprave. Samsung se zaveda tega trenda, zato je Galaxy S23 in Galaxy S23+ opremil z inovativno tehnologijo kamere, ki zagotavlja osupljive slike.

Zadnji kameri obeh pametnih telefonov vključujeta stabilizacijo slike in več objektivov za zajemanje epskih fotografij. S širokokotno kamero s 50 MP boste lahko ujeli zapletene podrobnosti kot še nikoli prej. Zahvaljujoč tehnologiji Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco, sta globina in ločljivost izboljšani, zato so fotografije visokokakovostne in bogate s podrobnostmi.

Fotografski navdušenci bodo cenili izboljšano funkcijo Nightography, ki izkorišča moč umetne inteligence za obdelavo drobnih podrobnosti in barv tudi pri šibki svetlobi. S to funkcijo lahko brez težav posnamete dih jemajoče nočne mestne pokrajine, ki jih je bilo nekoč težko izostriti. Pametna telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ sta popolna spremljevalca za zajemanje nepozabnih trenutkov v vseh svetlobnih razmerah.

Selfiji so postali sestavni del našega vizualnega pripovedovanja zgodb in Samsung se zaveda pomena odlične sprednje kamere. Pametna telefona sta opremljena s kamero za selfije Super HDR, ki se samodejno izostri in omogoča ustvarjanje epskih portretov in skupinskih selfijev. Poslovite se od zamegljenih ali slabo osvetljenih selfijev, saj telefona zagotavljata, da boste na vsakem posnetku vedno videti najbolje.

Procesor Snapdragon druge generacije

Zmogljivost pametnega telefona ima ključno vlogo pri zagotavljanju nemotene igralne izkušnje. Galaxy S23 serijo poganja Qualcommova mobilna platforma Snapdragon druge generacije, ki jo je družba TSMC posebej optimizirala za te modele. Ta optimizacija omogoča višje taktne frekvence tako za primarni procesor kot za grafični procesor, kar zagotavlja boljšo zmogljivost in nemoteno igranje iger.

Z zmogljivim procesorjem Snapdragon in izboljšanimi zmogljivostmi grafičnega procesorja lahko Galaxy S23 in Galaxy S23+ brez težav opravita z najzahtevnejšimi mobilnimi igrami. Doživeli boste igranje brez zamikov, hitro nalaganje in tekočo grafiko, ki oživi vaše igre.

Pametni telefoni Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+ niso le naprave, so zmogljiva orodja, ki vam dajejo moč v vseh vidikih vašega življenja. S svojimi vrhunskimi zasloni, izjemno zmogljivostjo HDR, inovativnimi funkcijami in hitrim delovanjem ti pametni telefoni ponujajo brezhibno kombinacijo učinkovitosti ter sloga. Ne glede na to, ali ste igričar, ki išče poglobljeno doživetje, fotografski navdušenec, ki si prizadeva za osupljive posnetke, ali poslovni strokovnjak, ki išče produktivnost na poti, Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+ sta tu, da vam zagotovita odličnost na dosegu roke.


Prostora ni nikoli preveč. Nikoli!

Tudi vas skrbi, da boste na mobilnem telefonu imeli premalo prostora? Ta izjemna ponudba omogoča uporabnikom, ki so se odločili za nakup in aktivacijo Galaxy S23, Galaxy S23+ ali Galaxy S23 Ultra, brezplačno šestmesečno poskusno različico Microsoft 365 Basic OneDrive, ki vključuje kar 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Tako boste imeli dovolj prostora za shranjevanje svojih najljubših fotografij in videoposnetkov poletnih dogodivščin, vedno dosegljivih in sinhroniziranih na vseh vaših napravah.

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do štiri mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste lahko predvajali glasbo brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi in vse pogoje najdete na spletni strani Samsung.

VIR: Računalniške novice