Kristina Nika Vuletič je ŽENSKA. Po svoji biti, čutenju in energiji. Pa ni bilo zmeraj tako. Rodila se je z dušo v moškem telesu. Verjetno bi sedaj rekla, da je hvaležna za kovid, ko je imela čas in se je lahko poglobila vase.

Kristina Nika Vuletič je ŽENSKA. Po svoji biti, čutenju in energiji. Pa ni bilo zmeraj tako. Rodila se je z dušo v moškem telesu. Verjetno bi sedaj rekla, da je hvaležna za kovid, ko je imela čas in se je lahko poglobila vase. Raziskala neke svoje “fetiše”, ki to niso bili. In se podala na pot transformacije. Izjemna oseba. Kako sem jo spoznala? Bila je “moja” študentka pri predmetu Odnosi z javnostmi in družbena odgovornost na Doba fakulteti. In bila je dovolj pogumna, da je na video o “bodi, kar si” (Mattel) pogumno zapisala: »Moškim je lažje. Tudi meni je bilo.« V času druženja pri predmetu smo namreč govorili tudi o osebni odgovornosti. Kjer se vse začne. Tudi ta zgodba. Zgodba o Kristy in njeni preobrazbi.

Piše mag. Natalie Cvikl Postružnik, odgovorna urednica Navdihni me revije in spletnega portala, ki ga izdaja Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o., na https://navdihni.me/tvoja-energija-je-tista-ki-te-naredi-zensko/

VIR: Navdihni.me