napovednik

Zlobni mrtveci 
V sredo, 4. oktobra, ob 21.00 
V priredbi kultne grozljivke iz leta 1981 se pet prijateljev v svojih dvajsetih umakne v oddaljeno kočo. Ko odkrijejo Knjigo mrtvih, nehote prikličejo speče demone, ki živijo v bližnjih gozdovih. Demoni začnejo zaporedoma obsedati mlade, vse dokler ne ostane nedotaknjen le eden, ki se mora boriti za preživetje.
Zlobni mrtveci.jpg 509.58 KB
 
Tematski blok: Noč čarovnic 
Vsak delavnik ob 21.00  
Pripravite prigrizke in pijačo ter se na kavču zavijte v odejo, saj prihaja letošnja NOČ ČAROVNIC. Za vas imamo številne nove premiere, ki pokrivajo najrazličnejše grozljive teme ... od ene najbolj krvavih grozljivk vseh časov, 'Zlobni mrtveci' iz leta 2013; do skrivnostnih duhov, ki strašijo po vasi v filmu 'Megla'; srhljivih klicateljev v filmu 'Ko pokliče tujec' in z demonom obsedene študentke v 'Hudič v Emily Rose'. Na kanalu TV1000 si lahko privoščite novo grozljivko vsak delavnik zvečer!
Tematski blok Noč čarovnic.jpg 850.48 KB
 
Mesečina 
V soboto, 7. oktobra, ob 21.00  
Drama spremlja življenje mladega temnopoltega homoseksualca Chirona, ki odrašča v surovi soseski Miamija. Najprej vidimo Chirona z vzdevkom Mali pri njegovih desetih letih, ko ga pod okrilje vzameta dobrosrčni kubanski preprodajalec mamil in njegovo dekle. Nato Chiron v najstniških letih raziskuje svojo spolnost in se zaljubi v tesnega prijatelja. V zadnjem poglavju spremljamo Chirona v njegovih dvajsetih letih, ko se ponovno poveže z obrazi iz svoje preteklosti.
Mesečina.jpg 1.29 MB
 
Brata 
V soboto, 14. oktobra, ob 21.00 
Stotnik Sam Cahill se podaja že na četrto vojaško odpravo, za seboj pa pušča ljubljeno ženo in dve hčeri. Ko v gorah Afganistana sestrelijo Samov helikopter Blackhawk, so tragične novice neizbežne, v njegovi družini pa zazija gromozanska praznina. Kljub temačni preteklosti skuša Samov karizmatični mlajši brat stopiti v njegove čevlje in pomagati njegovi družini. 
 
 
Celoten spored v štirih različnih formatih lahko najdete tukaj, več fotografij pa je na voljo tukaj
  
Informacije lahko najdete tudi na spletni in Facebook strani. 
  
Vabimo vas tudi k spremljanju YouTube kanala.