V prilogi in nadaljevanju delim najave za program TV1000 v preostanku marca 2024

Nočni let
V soboto, 16. marca, ob 21.00
Lisa Reisert sovraži letenje, toda groza, ki jo čaka na nočnem letu do Miamija, ni povezana s strahom pred letenjem. Le nekaj trenutkov po vzletu moški, ki sedi poleg nje, grozeče razkrije pravi razlog za svojo prisotnost na letalu. Je namreč del načrta za umor bogatega, vplivnega poslovneža in prav Lisa je ključ uspeha operacije. Če zavrne sodelovanje, bo njenega očeta ubil plačani morilec, ki samo čaka na Jacksonov klic.
 
Neusmiljeni morilec
V nedeljo, 17. marca, ob 23.20
FBI agent Jack Crawford se je odločen maščevati za smrt svojega partnerja. Vsi dokazi namigujejo na vpletenost skrivnostnega morilca Roguea, ki se spet pojavi leta po umoru, da bi poskrbel za nedokončane posle. Njegov prihod sproži nasilen spopad rivalskih tolp. Bo resnica končno prišla na dan, preden bo prepozno, in komu bo prizaneseno?
 
Žaga
V četrtek, 21. marca, ob 21.00
Ko se dr. Lawrence Gordon zbudi iz omamljenosti, se znajde priklenjen na cev v mračni kopalnici, nasproti njega, pa zagleda moškega v podobni situaciji. Moška sta najnovejši žrtvi morilca Žage, blazneža, ki z zapletenimi pastmi preizkuša žrtvino voljo do preživetja. Dr. Gordon se na vse načine skuša izvleči, ob tem pa upa, da se iz nočne more reši tudi njegova ugrabljena družina, na voljo ima šest ur, žago za kovino in metek. Žagi je tesno za petami detektiv Davida Tappa, ki je nekoč že bil žrtev Žaginih sprevrženih namer.
 
Žaga 2
V petek, 22. marca, ob 21.00
Ob odkritju nove žrtve z vsemi znaki vpletenosti morilca Žage detektiv Eric Matthews zažene preiskavo in ga ujame z le malo truda ... toda to je le še en košček v sestavljanki načrta Žage, saj se medtem 8 njegovih žrtev še vedno bori za življenje - in zdaj je čas, da se igri pridruži tudi Matthews.

VIR: Grayling