Najave za program TV1000

Planet terorja
V soboto, 16. septembra, ob 23:20
Ko obupani znanstvenik v zrak spusti skrivnosten virus, se ljudje začnejo spreminjati v krvoločne zombije. V kaosu krvi in trupel se ubijalskim stvorom po robu postavijo odločni mestni šerif Hague, prestrašena Dakota, ki poskuša s hčerko zbežati pred okuženim možem, in eksotična plesalka Cherry, ki ji zombiji raztrgajo desno nogo.

Planet terorja
 
Smrtno varen
V soboto, 16. septembra, ob 21:00
Najbolj vroči DJ-ki z umetniškim imenom Jungle Julia tema predstavlja priložnost za divjo zabavo z njenima prijateljicama Shanno in Arlene. Tri privlačne lisičke se odpravijo v noč. Toda pozornost, ki jo zbujajo na cesti, ni povsem nedolžna. Vsak njihov gib potuhnjeno opazuje kaskader Mike, strah vzbujajoči psihopat, ki tiči za volanom svojega bliskovitega smrtonosnega avtomobila. Zabava deklet se tako kmalu sprevrže v divji beg pred serijskim morilcem.

Smrtno varen
 
Dobri pastir
V soboto, 23. septembra, ob 21:00
Edward Wilson je nadarjen mladenič, ki ceni diskretnost, zato je idealen kandidat za skrivno obveščevalno službo. Za državo je pripravljen storiti in žrtvovati vse. Toda z leti postane vedno bolj paranoičen in zaradi hladne vojne ne zaupa nikomur okoli sebe. Tako so na preizkušnjo postavljena njegova prepričanja o predanosti državi, hkrati pa se vedno bolj oddaljuje od žene in sina, ki ne moreta več trpeti vseh njegovih laži.

Dobri pastir


PR - Grayling