napovednik TV 1000

Brata
V soboto, 27. aprila, ob 21.00
Stotnik Sam Cahill se podaja že na četrto vojaško odpravo in za seboj pušča ljubljeno ženo in dve hčeri. Ko v gorah Afganistana sestrelijo Samov helikopter Blackhawk, so tragične novice neizbežne, v njegovi družini pa zazija gromozanska praznina. Kljub temačni preteklosti skuša v Samove čevlje stopiti njegov karizmatični mlajši brat in pomagati njegovi družini.
 
40 dni in 40 noči
V soboto, 20. aprila, ob 21.00
Da bi prebolel svoje zadnje resno dekle, se Matt Sullivan zateče k seksu - veliko slednjega. Vendar pa Matt spozna, da mora tja, kamor še ni stopil noben moški ... na pot 40 dni brez seksa. Kar je nepredstavljivo za večino, se zdi za Matta povsem nemogoče. Tudi zato, ker je pravkar spoznal žensko svojih sanj in obstaja velika verjetnost, da ne bo zdržal vseh 40 dni. Mu bo uspelo in - ali bo uspelo njej?
 
Misija: Nemogoče - Izpad
V nedeljo, 21. aprila, ob 21.00
Nekatere misije niso stvar izbire. Ethan Hunt se namesto, da bi dokončal nevarno nalogo, na kateri mora najti ukradeni plutonij, odloči, da bo raje rešil svojo ekipo. S tem povzroči, da jedrsko orožje pade v roke smrtonosne mreže visoko usposobljenih operativcev, ki nameravajo uničiti civilizacijo. Varnost sveta je ogrožena in Ethan je s svojo ekipo prisiljen postati partner agenta CIE, vsi skupaj pa skušajo v tekmi s časom ustaviti jedrsko katastrofo.

VIR: Grayling