AVGUST 2023 NOVE ODDAJE

AVGUST 2023 
Mesto greha 

V petek, 11. avgusta, ob 21.00 

Žanr: Kriminalka/ triler 
Režiser: Frank Miller, Robert Rodriguez 
Igralci: Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis, Benicio Del Toro, Clive Owen, Brittany Murphy, Michael Madsen, Josh Hartnett,  Michael Clarke Duncan, Rosario Dawson 
Izvirni naslov: Sin City 
Leto: 2005 
Država: ZDA 


Dobrodošli v Mestu greha, mestu, v katerem  prevladujejo suroveži, pokvarjenci, razočaranci.  Nekateri pravijo, da je temačno. Drugi, da je  hladno. In potem so tu nekateri, ki ga imenujejo  svoj dom. Pokvarjeni policaji. Seksi ženske.  
Obupani nasilneži. Nekatere žene maščevanje.  Drugi hlepijo po odrešitvi. In potem so tu nekateri,  ki si želijo vsega po malem. Svet nenavadnih  junakov, ki se, v mestu, ki ga razžira ravnodušnost,  kljub vsemu trudijo storiti, kar je prav.

AVGUST 2023 
Copyright © Warner Bros 

V kot vroče maščevanje 

V petek, 4. avgusta, ob 21.00 

Žanr: Akcija/ drama/ ZF 
Režiser: James McTeigue 
Igralci: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry, John Hurt Izvirni naslov: V for Vendetta 
Leto: 2005 
Država: Nemčija/ ZK/ ZDA 


V futuristični pokrajini totalitarne Britanije mladi  ženski po imenu Evey življenje reši zamaskiran  moški, znan po imenu "V". Ko Evey odkrije resnico  o njegovi skrivnostni preteklosti, spozna tudi  
resnico o sebi ... Tako postane nepričakovana  zaveznica V-ja, ki načrtuje revolucijo, ki bo zopet  prinesla svobodo in pravičnost v družbo, prežeto s  krutostjo in korupcijo.

AVGUST 2023 
Copyright © Lionsgate 

Tematski blok: Sobote v družbi Jasona Stathama Vsako soboto zvečer ob 21.00 


Vsako soboto v avgustu si prižgite kanal TV1000 in  se z nami potopite v visokooktanski, akcijski svet  Jasona Stathama. Pripravite se na osupljivo  adrenalinsko pustolovščino s filmom 'Adrenalin', ki  je leta 2007 prejel nagrado za najboljši kaskaderski  podvig ter nesporno klasiko 'Morilci, tatovi in dve  nabiti šibrovki'. Ste vedeli, da je Statham, podobno  kot njegov lik v filmu, delal kot ulični prodajalec?  
Zanimivo je, da sta filma 'Neusmiljeni morilec' in  'Edini' le dva od petih filmov, v katerih je Statham  sodeloval z Jet Lijem in v katerih se spopadejo  njuni liki. Ta mesec na kanalu TV1000 potešite  potrebo po akciji z vznemirljivo mešanico borilnih  veščin in umazanih bojev, orožja in gangsterjev ter  prevarantskih agentov in maščevanja.

VIR: Grayling