Novo tržno poročilo podjetja Counterpoint Research HONOR s hitro širitvijo na mednarodnih trgih in rastjo tržnega deleža je pokazalo rast družbe HONOR v tujini.

[Ljubljana, 12. junij 2023] Novo tržno poročilo podjetja Counterpoint Research HONOR s hitro širitvijo na mednarodnih trgih in rastjo tržnega deleža je pokazalo rast družbe HONOR v tujini. Glede na poročilo je bilo podjetje HONOR priča izjemni rasti na ključnih čezmorskih trgih, vključno z Evropo, Bližnjim vzhodom in Latinsko Ameriko.



HONOR je v Evropi dosegel kar 400-odstotno rast, zahvaljujoč svojemu rastočemu portfelju in partnerstvom z velikimi operaterji, kot so Three (Združeno kraljestvo), Orange in SFR (Francija), ter je v dobrem položaju, da nadaljuje z rastjo tržnega deleža z dobro ocenjenimi telefoni HONOR Magic5 Pro in HONOR Magic Vs. Hkrati je naprava HONOR Magic5 Pro HONOR-jev najboljši vodilni izdelek doslej, ki nenehno prejema pozitivne ocene vodilnih tehnoloških portalov ter je tudi na vrhu DXOMARK-ove globalne lestvice kamer in zaslonov.

/

Latinska Amerika je za HONOR postala najhitreje rastoča čezmorska regija, pošiljke so se povečale za skoraj osemkrat. Poleg tega je HONOR prepoznal Bližnji vzhod kot ključno regijo rasti, pri čemer so trije ključni trgi na tem območju vstopili med prvih pet.

Counterpoint HONOR-ju napoveduje stabilno rast, zlasti na ključnih trgih, kot so Združeno kraljestvo, Francija, Nemčija, Mehika, Kolumbija, Peru in izbrane države na območju Bližnjega vzhoda in Afrike (MEA).

Celotno poročilo si lahko ogledate tukaj.

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Huawei