Mercer Amsterdam je visoko-kakovostna modna znamka športnih copat.

Ustanovil jo je Nizozemec Pim Dresen. Luksuzna znamka se osredinja na izdelovanje športnih copat in modnih dodatkov za moške in ženske. Zanimivo ime je znamka dobila po ulici Mercer Street v New Yorku, kjer je oblikovalec Pim Dresen kupil prve superge, ko je bil star komaj 10 let.

Modna obutev nastaja v družinskih tovarnah na Portugalskem in v Italiji. Tudi filozofija znamke Mercer Amsterdam temelji na trajnostni izdelavi. V središču snovanja oblikovalcev so poleg trajnosti tudi posebne silhuete športnih copat.

Posebnost znamke je sodelovanje z NASO, pa tudi s podjetjem Piñatex, s katerim so izdelali trajnostne veganske superge, narejene iz ananasovega usnja. Mercer Amsterdam sodeluje še z zvezdniki in športniki kot so Bela in Gigi Hadid, Lewis Hamilton, Lady Gaga, Chris Brown in Steve Aoki.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Superge Mercer Amsterdam
189,00 €



Superge Mercer Amsterdam
189,00 €



Superge Mercer Amsterdam
239,00 €



Superge Mercer Amsterdam
249,00 €


Naslovna fotografija: Mercer Amsterdam

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

VIR: Nama