Leto preobrazbe za linijo lahkih gospodarskih vozil Toyota Professional se je začelo z lansiranjem novega 2024 Proace City. V Sloveniji se je z majem začela prodaja novih izvedenk družine Proace, ki so trenutno na voljo tudi v akcijski ponudbi.

  • Obsežen program posodobljenih in novih modelov linije lahkih gospodarskih vozil Toyota Professional se je začel z novo zasnovo lahkega kompaktnega dostavnika Proace City.

Leto preobrazbe za linijo lahkih gospodarskih vozil Toyota Professional se je začelo z lansiranjem novega 2024 Proace City. V Sloveniji se je z majem začela prodaja novih izvedenk družine Proace, ki so trenutno na voljo tudi v akcijski ponudbi. 

2024 Proace City
Proace City je s prenovo dobil nov sprednji dizajn, ki mu daje sodobnejši videz in še bolj individualen značaj. Kljub novemu izgledu ohranja vse lastnosti, zaradi katerih je odlična izbira za različne poklice in dejavnosti: prostornina tovornega prostora, dolžina in nosilnost so na ravni najboljših v razredu kompaktnih dostavnikov.

Na voljo sta dve različici – srednja ali daljša karoserija – s prostornino tovornega prostora od 3,3 do 3,9 m³ in nosilnostjo do ene tone. Proace City 2024 je opremljen s Toyotinim sistemom Smart Cargo - na podlagi funkcije povečanja prostora, ki jo najdemo v večjih modelih Proace, ta sistem uporablja zložljiv zunanji sovoznikov sedež in odprtino v pregradni steni za podaljšanje dolžine tovora za 1,3 m, tako da je mogoče prevažati daljše predmete, kot so lestve in cevi. Naslonjalo sovoznikovega sedeža poleg voznikovega lahko tudi zložite navzdol in ustvarite mizo. Proace City je zmožen vleči zunanja bremena z zavorami do 1,3 tone.

Osnovni pogonski sklop je 1,5-dizelski motor s 101 KM (102 DIN KM/75 kW) (oznaka 100 KM) s šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo je tudi učinkovit 1,2-bencinski motor (110 KM) s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Izhodišče v liniji Proace City 2024 je oprema Base, ki jo nadgrajuje oprema Comfort in dodatno 5-sedežna izvedenka Crew cab. V osnovno izvedenko je vključen 5-palčni multimedijski zaslon na dotik in 10- palčni multiinformacijski zaslon z digitalnimi merilniki. Varnostne in asistenčne funkcije v paketu vključujejo samodejno zaviranje v sili z opozorilom na čelno trčenje, pomoč pri ohranitvi voznega pasu, prepoznavanje prometnih znakov za hitrost, samodejni vklop dolgih luči in sistem za nadzor voznikove pozornosti. Del standardne opreme so tudi zadnji parkirni senzorji.

Posebna ponudba
Cena Proace City v posebni ponudbi se prične pri 16.780 € + DDV ali za 239 € / mesec. Posebna ponudba velja za izvedenko Proace City VAN 1.2 MT/6 110 KM Compact z opremo Base Toyota Proace City 2024 je zdaj na voljo za naročilo, pri čemer je večina vozil na voljo za takojšnjo dobavo.

Poleg vseh sprememb, zaradi katerih je naš Toyota Professional program še privlačnejši, se Toyota osredotoča na uporabniško izkušnjo s celovitim paketom storitev, ki temeljijo na trdnih standardih že znane Toyotine kakovosti, ob izobraževanju in certificiranju strokovnega osebja.

Garancijski program Toyota Relax zagotavlja brezskrbnost vsem podjetjem. Po poteku tovarniške garancije nudimo možnost vključitve v program Toyota Relax. Toyota Relax se aktivira z rednim vzdrževanjem v skladu s pogoji proizvajalca navedenimi v knjižici vzdrževanja. Obnoviti ga je mogoče do največ 10 let starosti vozila ali 200.000 km (kar nastopi prej). Poleg garancijskega programa pa je dodatno na voljo tudi Toyotino dopolnilno jamstvo pnevmatik, ki v primeru poškodbe pnevmatike krije prevoz vozila Toyota na pooblaščeni servis, kjer bo strokovno tehnično osebje pnevmatiko zakrpalo, ali pa zamenjalo z novo.

Toyotina služba pomoči na cesti Euro Care je svojim strankam na voljo 24/7, doma in v tujini.
Toyota zavarovanje ponuja zavarovanje motornih vozil s posebnim kritjem in je posebej prilagojeno potrebam strank. Toyota ponuja zavarovalne rešitve po meri, kakovostna popravila in strokovno obravnavo. To pomeni, da se stranke lahko v primeru kvarbe vozila zanesejo na široko mrežo Toyotinih strokovnjakov, ki zagotavljajo kakovostne in strokovne storitve popravila vozil.

Za še varnejšo pot, je na voljo tudi prilagodljivo Toyota zavarovanje, ki ponuja kritje po vaši meri – naj bo to delno ali celovito, na voljo so različne možnosti zavarovalnega kritja. Kot edini proizvajalec v Evropi pa v sklopu Toyota zavarovanja nudi kritje za prevoz lastnega blaga - zavarovalniške storitve poskrbijo za kritje dragocenih orodij v primeru kraje in vandalizma.

Toyota Professional svojim strankam ponuja široko paleto izdelkov in storitev, ki jim olajšajo dejavnosti in poslovanje. Za več informacij o storitvah programa Toyota Professional se lahko obrnete na najbližjega Toyotinega partnerja.


VIR: Toyota Adria