V Murski Soboti je zaživelo novo poslovno-umetniško središče, ki so ga kreatorji poimenovali Točka poslovnega utripa oz. Business Point. Živahen klepet, mreženje in povezovanje je zaznamovalo uradno otvoritev konec novembra.

V Murski Soboti je zaživelo novo poslovno-umetniško središče, ki so ga kreatorji poimenovali Točka poslovnega utripa oz. Business Point. Živahen klepet, mreženje in povezovanje je zaznamovalo uradno otvoritev konec novembra. V Sloveniji so še vedno redki podjetniki, ki vračajo nazaj v lokalno skupnost izven okvirjev sponzorstev in donacij. Zato je toliko bolj prijetno biti prisoten ob »rojstvu« nove zgodbe, ki povezuje izkušnje z idejami. To lahko trdimo za Business point, ki ob tem, da povezuje sedem podjetij pod krovno blagovno znamko in s tem zagotavlja celovito podporo svojim strankam, predvsem odpira vrata umetnosti skozi Business point Art galerijo in kreira prostor za novonastala zagonska podjetja. Vizija, ki jo želijo uresničiti, je mesto, kjer bodo mlad_e ustvarjalci_ke ob samem fizičnem prostoru našli mentorstvo, podporo in poslovne priložnosti.

Pišemo v Navdihni me, ki ga izdajamo v Insights, družbi za odkrivanje in razvoj potencialov, na https://navdihni.me/tocka-poslovnega-utripa-business-point-energija-izkusenj-in-inovativnost-mladih/

VIR: Insights