Teden starostnikov, ki ga organizira Zavod Danica Lovrenc na Pohorju, je z uvodnm nagovorom otvorila direktorica ga. Danica Hriberšek.

Ponedeljek, 2. 10. 2023
 
Teden starostnikov, ki ga organizira Zavod Danica Lovrenc na Pohorju, je z uvodnm nagovorom otvorila direktorica ga. Danica Hriberšek. Ob čudoviti jesenski kulisi Čebelarskega doma Lovrenc na Pohorju,  so za kulturni program poskrbeli otroci folklorne skupine OŠ Lovrenc na Pohorju, ki so zaplesali in učenka Tara Kaube, ki je nastopila z deklamacijo pesmi in igranjem na flavto. Kulturnemu programu je sledilo druženje ob kavici, prigrizku in zvokih harmonike enega od vaovancev. Druženje s prijatelji iz Zavoda Rast Ruše in VDC Polž, se je v sproščenem vzdušju zaključil s piknikom. 

Jutri, v torek, 3. 10. 2023 ste ob 8.00 vabljeni na brezplačno merjenje holesterola, krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Ob 9.00 pa sledi predavanje in prikaz pravilne pedikure, ki ga bo izvedla ga. Tanje Koležnik. Oba dogodka sta v Prireditvenem centru Občine Lovrenc na Pohorju. Vljudno vabljeni!

VIR: Občina Lovrenc na Pohorju