Pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) bomo tudi letos poskrbeli, da se s programom Pomežik soncu na letovanje odpravi čim več otrok, ki jim starši tega ne morejo omogočiti.



Na pomoč pri zbiranju  sredstev so nam priskočili tudi športniki pri dražbi svojih rekvizitov. Za veslo Benjamina Savška smo že  zbrali 4.500 €, nadaljuje pa se dražba dresa in čelade - naš izvrstni letalec in skakalec Cene Prevc se je  pridružil dobrodelni akciji in podaril svojo podpisano čelado in tekmovalno številko, Žiga Jelar pa podarja  svoj tekmovalni dres. 

Dražba bo potekala do 9. junija do 16. ure. Izklicna cena je 2.200 €, dražimo po 50 €, ponudbe zbiramo  na info@zpms.si.  

»V tokratni dražbi za
program Pomežik soncu® namenjamo posebno pozornost otrokom s posebnimi  potrebami, ki imajo manko na nekaterih razvojnih področjih. Gre za otroke z motnjo avtističnega spektra,  otroke z ADHD-motnjo in drugimi primanjkljaji na razvojno-čustvenem področju kakor tudi otroke z  različnimi dolgotrajnimi boleznimi,« pove Darja Groznik, predsednica ZPMS in dodaja, da bo izkupiček  dražbe namenjen letovanju le-teh in njihovih spremljevalcev. 

Oglejte si pogovor s Cenetom in Žigo v oddaji Nedeljsko popoldne Televizije Slovenija. 

Žigina borbenost in pozitivna naravnanost ter Cenetova vztrajnost in hudomušnost bodo prešli tudi na  novega lastnika, zato vas vabimo, da oddate ponudbe zanj tukaj.  

Hvala vsem za sodelovanje in posebna hvala našim športnikom! 

PR: Zveza prijateljev mladine Slovenije