PREMIERA NOVE HUMORISTIČNE SERIJE „RAPERKE“

SPOROČILO ZA MEDIJE
 
PREMIERA NOVE HUMORISTIČNE SERIJE
„RAPERKE“
(ang. RAP SH!T)
 
22. JULIJA NA HBO MAXU
 
OD AVTORICE ISSE RAE
 
 
Ljubljana, 19. julij 2022
 
Nova Max Original humoristična serija „Raperke“ (RAP SH!T), izvršne producentke Isse Rae, nominirane za nagradi Emmy in Zlati globus, bo premierno predvajana 22. julija na HBO Max streaming platformi, ko v ponudbo prihajata prvi dve epizodi.
 
Serija „Raperke“ spremlja dve odtujeni srednješolski prijateljici, Shawno (Aida Osman) in Mio (KaMillion), ki se ponovno najdeta in ustanovita rap duet. S pomočjo iznajdljive menedžerke skušata uspeti v glasbeni industriji v Miamiju.
 
Poleg Aide Osman in KaMillion, v seriji igrajo tudi Jonica Booth, Devon Terrell in RJ Cyler. Izvršni producentki sta Issa Rae in Syreeta Singleton, ki je hkrati tudi showrunner poleg Montrela McKaya, Jonathana Berryja, Davea Beckyja in Deniese Davis. Issa Rae je skupaj s Syreetom Singletonom napisala scenarij za prvo in zadnjo epizodo. Izvršni koproducentki sta raperki Yung Miami in JT, ki sestavljata dvojec City Girls, koproducenti pa so tudi Kevin “Coach K” Lee, Pierre “P” Thomas in Sara Rastogi. Raeino podjetje za avdiovsebine Raedio nadzira vso glasbo ustvarjeno za serijo.
 
 
 
 
Iva Zrnčić | PR Manager | HBO Max EMEA |M: +385 91 426 2764
iva.zrncic@warnermedia.com |Avenija Većeslava Holjevca 40, Zagreb (Croatia)
 

PR: HBO Adria d.o.o.