Skupina Istrabenz Plini je uspešno končala proces integracije podjetja GTG plin Karlovac, ki je zdaj preoblikovano v novo družbo, poimenovano Istrabenz plini Bakar.

Skupina Istrabenz Plini je uspešno končala proces integracije podjetja GTG plin Karlovac, ki je zdaj preoblikovano v novo družbo, poimenovano Istrabenz plini Bakar. Ta ključni korak je omogočil Skupini Istrabenz plini, lastnici italijanske Skupine SIAD, bolj usklajeno in učinkovito delovanje na hrvaškem trgu.

GTG plin Karlovac se je restrukturiralo in preimenovalo ter zdaj operira kot proizvodno-distribucijska enota družbe Istrabenz plini Bakar. To potezo je Skupina Istrabenz plini izvedla z namenom okrepitve svoje prisotnosti na hrvaškem trgu ter sledenja svoji rasti in razvoju na vseh trgih v regiji, kjer poslujejo.

Generalni direktor Istrabenz plinov, Aldo Srabotič, je poudaril pomembnost tega koraka, z besedami: "V zadnjih letih smo dosegli pomemben napredek z infrastrukturnimi projekti v Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Zato smo zadovoljni, da smo uspešno vključili podjetje GTG plin iz Karlovca v Skupino, ki ima že uveljavljeno prisotnost na hrvaškem plinskem trgu. Prepričan sem, da bomo z novimi razvojnimi projekti prinesli dodano vrednost tako trgu kot končnim kupcem."

Družba Istrabenz plini Bakar ohranja vse svoje zaposlene na svojem sedežu v Bakru in v poslovni enoti v Karlovcu, s čimer si prizadeva za čim boljšo oskrbo svojih strank.

Skupina Istrabenz Plini je prisotna na hrvaškem trgu že od leta 2004 in se ukvarja s tehničnimi plini, utekočinjenim naftnim plinom, zemeljskim plinom in celovito energetsko oskrbo. Poleg tega deluje tudi v Srbiji ter v Bosni in Hercegovini, kar ji omogoča, da še bolj učinkovito zadovoljuje potrebe svojih strank v regiji.

Uredništvo