Kreativni center Sonda nadaljuje z izvajanjem programa Designed By People. Tokrat vabijo k oblikovanju koncepta za zimsko izdajo Radenske.

Kreativni center Sonda nadaljuje z izvajanjem programa Designed By People. Tokrat vabijo k oblikovanju koncepta za zimsko izdajo Radenske.

Designed By People je program Kreativnega centra Sonda, s katerim vabijo zainteresirane za dizajn brez izkušenj na področju oblikovanja izdelkov, naj postanejo del tovrstnih ustvarjalnih procesov ter se o njih učijo skozi delo na konkretnem primeru, pri čemer imajo možnost sodelovanja z oblikovalci, strokovnjaki za komunikacijo in marketing.

Letos bodo oblikovali etiketo in grafično podobo zimske različice mineralne vode Radenska, ki bo na voljo prihojajočo zimo v Sloveniji in na Hrvaškem. Prijave so odprte do 7. marca 2024, kreativne delavnice pa bodo potekale v hrvaškem mestecu Vižinada od marca do maja 2024, kjer ima sedež Kreativni center Sonda. O tem v Sondi pravijo, da gre za »navdihujoče avtentično okolje, kjer se rojevajo marketinško relevantni izdelki, projekti in programi, usmerjeni v krepitev sodelovanja in ustvarjanje boljše družbe – družbe idej.« To so po njihovih besedah vrednote, ki jih s studiom Sonda deli tudi Radenska, ki se je odzvala na program. V preteklosti sta program podprli blagovni znamki Elan in Kraš, naletel pa je tudi na odlične odzive udeležencev, ki poudarjajo, da so v programu začeli bolje razumeti oblikovalski proces in odkrivati nove vire ustvarjalnosti v sebi.

VIR: MM