Med najbolj popularnimi darili letos so se znašle kocke Tuš Bricks

Med najbolj popularnimi darili letos so se znašle kocke Tuš Bricks

Slovenski vplivneži Maruša Bračun (mamisezabava), Sabrina Vidovič (manylovesbysabrina) ter Jure Marolt krompirjevih počitnic sicer niso preživeli skupaj, so pa jih vsi s svojimi družinami preživeli kar doma. Zakaj? 

»Prvič smo počitnice preživeli kar doma. Včasih je ta čas v našem domu, ko smo vsi skupaj, v miru, res največ vreden. Veliko smo se igrali družabne igre, brali pravljice ter sestavljali Tuš Bricks kocke,« je povedala Maruša Bračun.

»Nič nam ni bilo dolgčas. Vsi smo se malo odpočili od službenih, šolskih in vrtčevskih obveznosti, veliko smo se igrali in smejali. Take trenutke najbolj cenimo,« je z nami delil Jure. Sabrina pa je razlog za počitnice v objemu domačega doma navedla: »Ker sta oba otroka še majhna, jima je najbolj zanimivo spoznavanje narave, gozda in zdi se mi, da ima le-ta v jeseni prav poseben čar. Zato smo krompirjeve počitnice preživeli doma, s kratkimi izleti v naravo in v bližnje kraje.«

Ker je včasih otroke doma težko zamotiti in v miru spiti kavo, vsi trije prisegajo na kocke Tuš Bricks, s katerimi otroci domišljiji pustijo prosto pot. »Ela zelo rada ustvarja, tako da velikokrat kaj izdelamo iz plastelina, kartona, najraje pa se igram s kockami Tuš Bricks, ki jo zaposlijo za ure in ure,« je z nami delila Sabrina.

Seznami za novoletna darila so že narejeni
Vsi trije pa tudi že razmišljajo o prihajajočih praznikih in darilih, ki jih bodo kupili za najbližje. »Če vprašate mojega moža, in sigurno še ne razmišlja o darilih (smeh). Jaz pa zelo nerada kupujem stvari zadnji trenutek, zato imam že sestavljen seznam. Se bodo pa letos pod smrekico znašle tudi Tuš Bricks kocke, ker so popolno darilo, ki bo še dolgo časa v uporabi,« pravi Maruša.

Tudi Sabrina že razmišlja o darilih, z nami je delila nekaj idej: »Malo smo že začeli razmišljati, saj bo december zdaj zdaj tukaj. Glede na Tuševo akcijo, bomo še izkoristili in nakupili nekaj paketov Bricks, saj se kock razveseli prav vsak otrok. Poleg tega ne sme manjkati kak zdrav prigrizek. Za odrasle pa najraje kupimo kako malenkost, kot je dišeča svečka, dišavica za dom ali topli copati.«

Družina Marolt pa se je letos odločila, da ne želi pasti v prihajajočo nakupovalno mrzlica. Njihova ideja je, da otroci kakšno darilo ustvarijo sami. »Dedku pa sem naročil, naj prišpara vse brezplačne paketke kock, ki jih bo dobil v trgovini Tuš. Tako združi prijetno s koristnim - ker osnovna živila potrebuje vsakodnevno, naj z njihovim nakupom ustvari tudi darilo za vnuke. Win-win,« je zaključil Jure.

VIR: Pristop