Nova dokumentarna serija spremlja življenje nominiranca za nagrado Oscar® Sylvestra Stallona, ženo Jennifer Flavin Stallone ter njune tri hčerke, Sophio, Sistine in Scarlet.

Nova dokumentarna serija spremlja življenje nominiranca za nagrado Oscar® Sylvestra Stallona, ženo Jennifer Flavin Stallone ter njune tri hčerke, Sophio, Sistine in Scarlet.


Napovednik je na voljo tu: https://youtu.be/AxlRdRKM0h8  

Prvi dve epizodi osemdelne dokumentarne serije The Family Stallone, v kateri pred kamere stopijo nominiranec za nagrado Oscar® Sylvester »Sly« Stallone, žena Jennifer Flavin Stallone ter njune hčerke, Sophia, Sistine in Scarlet, bosta od 2. oktobra dalje ekskluzivno na voljo za pretočno predvajanje na SkyShowtime, nove epizode pa bodo prihajale vsak ponedeljek. 

Trikratni nominiranec za oskarja Sylvester Stallone se je po tem, ko je odigral nekaj najbolj legendarnih likov v filmski zgodovini, pred kamerami pripravljen pokazati v po njegovem mnenju največji vlogi svojega življenja – v vlogi očeta. V tej novi seriji Stallone s svojimi tremi hčerkami in ženo ponudi vpogled v življenje ene najslavnejših hollywoodskih družin.

Spoznajte The Family Stallone:
  • Sylvester Stallone: za svet je car, mit in legenda – za svoje hčere pa je le oče. Medtem ko v svetovnih uspešnicah igra glavnega igralca, se doma posveča ustvarjanju prihodnosti in vzgoji treh samostojnih in ambicioznih žensk. 
  • Jennifer Flavin Stallone: Jennifer, ki se je rodila in odraščala v Los Angelesu, je spretna poslovna ženska ter solastnica blagovne znamke Serious Skin Care. 
  • Sophia Stallone: najstarejša od treh sester Stallone nima nobene želje, da bi sledila očetovim igralskim stopinjam. Čeprav Sophia skupaj s sestro Sistine trenutno vodi podkast Unwaxed, še vedno išče svojo pot in se posveča tistemu, kar rada počne. 
  • Sistine Stallone: Sistine je igralka in model, ki se podaja na novo pot kot filmska ustvarjalka in trenutno pripravlja svoj prvi celovečerec.
  • Scarlet Stallone: Scarlet, najmlajša od sester Stallone in zadnja, ki je zapustila družinsko gnezdo, se na kolidžu preseli v lastno stanovanje. Že kot otrok je bila odločena slediti očetovim stopinjam, da bi postala igralka, zdaj pa ob Sylvestru nastopa v njegovi novi seriji Tulsa King, ki je prav tako ekskluzivno na voljo na SkyShowtime.

Serijo The Family Stallone je producirala produkcijska hiša MTV Entertainment Studios, izvršni producenti pa so Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind in Nadim Amiry. Poleg tega v seriji sodeluje tudi producentska hiša Bunim-Murray Productions s svojimi izvršnimi producenti Julie Pizzi, Farnazom Farjamom in Jonathanom Singerjem ter s soizvršnimi producenti Lauren Goldstein, Valano Hunn, Chrisem Rayjo in Jasonom Williamsom.

SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra (brez reklam), s sedemdnevnim brezplačnim poskusnim obdobjem – prekličete jo lahko kadarkoli. 

Za podrobnosti obiščite:
X: www.twitter.com/SkyShowtime 

Več o SkyShowtime

SkyShowtime je hitro rastoča storitev pretočnega predvajanja v Evropi. Kot skupno podjetje družb Comcast in Paramount Global – SkyShowtime ponuja najboljšo hollywoodsko in lokalno zabavo na enem mestu.

Od filmov in izvirnih serij kultnih blagovnih znamk studiev, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock, pa vse do SkyShowtime Original series, je SkyShowtime novo mesto prvovrstne zabave v Evropi.

V začetku letošnjega leta se je SkyShowtime začel predvajati na vseh svojih trgih in je zdaj na voljo: v Sloveniji, Albaniji, Andori, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Danskem, Finskem, Madžarskem, Kosovu, v Črni gori, Severni Makedoniji, na Norveškem, Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Srbiji, na Slovaškem, v Španiji in na Švedskem. Na nekaterih trgih je na voljo prek izbranih ponudnikov televizijskih storitev in na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, na pametnih televizorjih Samsung ter prek spletnega mesta. 

VIR: MSL