Želite izboljšati izkušnjo s pametnim telefonom, ne da bi preobremenili svojo bančno kartico?

Želite izboljšati izkušnjo s pametnim telefonom, ne da bi preobremenili svojo bančno kartico?

[Ljubljana, 11. julij 2023]
Nova serija telefonov HONOR 90 je točno to, kar ste čakali. Z vrhunskimi zmogljivostmi kamere, zmogljivostjo, ki se lahko primerja z visokokakovostno konkurenco, in odličnim zvokom, ki vas postavi v osrčje dogajanja, se lahko ti telefoni kosajo z napravami nad svojo kategorijo. Ne glede na to, ali ste ambiciozni profesionalni fotograf, igralec iger ali preprosto tehnološki navdušenec, ki išče svojega naslednjega dnevnega spremljevalca, obljublja serija naprav HONOR 90 vrhunsko izkušnjo. Spodaj bomo raziskali, zakaj je ta serija revolucionarna na trgu pametnih telefonov srednjega razreda.

HONOR 90
prinaša izjemno fotografsko izkušnjo, zaradi česar je orodje vse v enem za ustvarjalce, ki želijo deliti svoje vzdušje. Telefon ima na zadnji strani trojno kamero, ki jo sestavljajo glavna kamera z 200 MP, ultra širokokotna in makro kamera z 12 MP ter globinska kamera z 2 MP. Postavljeni so v eleganten in harmoničen dizajn "Mirror Moon", ki ga navdihuje lepota luninih faz.

Glavna kamera z ločljivostjo 200 MP, opremljena z 1/1,4-palčnim senzorjem, je zvezda predstave. Velikost senzorja je bila v primerjavi s prejšnjo generacijo povečana za 24 %, s čimer se je svetlobna občutljivost povečala za 14 %. Kar pomeni, da dobite visokokakovostne slike z neverjetno stopnjo podrobnosti. Fotografijo, posneto s HONOR 90, lahko povečate do 1/8 in še vedno vidite vsako podrobnost v popolni jasnosti. Zahvaljujoč HONOR Image Engine preprosto usmerite in fotografirate, podrobnosti pa bodo svetle in dobro ohranjene. Za fotografiranje pri šibki svetlobi lahko uporabniki izkoristijo tudi tehniko združevanja slikovnih pik 16 v 1 za močno povečanje informacij o svetlobi, zajetih v eni slikovni piki, kar ustreza 2,24 μm, za izdelavo osupljivo osvetljenih fotografij.

HONOR 90 ima tudi izboljšan portretni način, ki zajema izjemno jasne portrete v različnih svetlobnih pogojih. Učinki zameglitve so bili izboljšani, kar zagotavlja bolj naraven prehod med učinkom zameglitve in motivom fotografije. To v kombinaciji z zmogljivo strojno opremo in optimizacijami omogoča, da kamera z minimalnim ročnim naporom zajame teksturo kože.

Ultraširokokotna in makro kamera z ločljivostjo 12 MP ima zaslonko f/2,2 in vidno polje 112°, kar uporabnikom omogoča enostavno zajemanje širšega kota. Idealen je za fotografiranje pokrajin in arhitekture. Najmanjša razdalja ostrenja 2,5 cm uporabnikom omogoča tudi zajemanje podrobnih fotografij od blizu.

Globinska kamera z 2 MP in zaslonko f/2.4 telefonu HONOR 90 omogoča zajemanje ostrejših in bolj živih slik - kar olajša fotografiranje portretov, saj lahko uporabniki preprosto zameglijo ozadje, da poudarijo predmet fotografije.

HONOR 90 uporablja tudi tehnologijo umetne inteligence, da je snemanje videoposnetkov bolj priročno. Umetna inteligenca prepozna okolje, v katerem snemate, in priporoči najprimernejšega od svojih petih načinov snemanja videoposnetkov. Uporablja optimizacijsko tehnologijo AI za samodejno prilagajanje parametrov videoposnetka. Tehnologija ostrenja z umetno inteligenco poveča jasnost vsakega video okvirja in ustvari ostrejše prizore z večjim dinamičnim razponom. Poleg tega učinek Always-on HDR izboljša videoposnetke SDR v učinek HDR in videoposnetke HDR10 v učinek HDR10+, kar zagotavlja žive barve in več podrobnosti.

Serija HONOR 90 je opremljena s številnimi vrhunskimi funkcijami, zlasti ko gre za zaslon. S 6,7 palca je štirikotni lebdeči zaslon spektakel sam po sebi. Zaslon AMOLED ponuja poglobljeno izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali brskate po družbenih omrežjih, gledate svoje najljubše oddaje ali igrate najnovejše mobilne igre. 

Plošča AMOLED pod steklom podpira visoko ločljivost 2664x1200, zmore prikazati neverjetnih 1,07 milijarde barv in pokriva 100 % barvnega prostora DCI-P3. To zagotavlja podrobno in natančno reprodukcijo slik, ne glede na to, kako zapletene ali barvno raznolike so. Poleg tega lahko zaslon doseže najvišjo svetlost HDR 1600 nit, kar oživi vse žive barve, ki jih ponuja vsebina HDR.

HONOR 90 je opremljen z vodilno tehnologijo zatemnitve s pulzno širinsko modulacijo (PWM), ki utripa zaslon s hitrostjo do 3840 Hz. To omogoča prijetnejšo izkušnjo gledanja brez utripanja, tudi pri nižjih ravneh svetlosti, s čimer si naprava prisluži certifikat TÜV Rheinland Flicker-Free.

Poleg tega velika 5000 mAh baterija naprave skupaj s tehnologijo AI za prihranek energije in s tehnologijo za izjemno hitro 66 W polnjenje telefona preko žice HONOR zagotavlja celodnevno povezljivost in  popolno brezskrbnost.

Serija HONOR 90 označuje prvi nastop sistema MagicOS 7.1, ki temelji na sistemu Android 13, kar je pomemben korak naprej v prizadevanjih podjetja HONOR za razvoj programske opreme. 

HONOR je naredil velike korake pri izboljšanju teh elementov z uvedbo sistema MagicOS 7.1. Obljublja množico nadgrajenih in prilagojenih funkcij, namenjenih zagotavljanju pametnejše in priročnejše uporabniške izkušnje.

Predprodaja modela HONOR 90 traja do 24. julija
, po priporočeni maloprodajni ceni 549 evrov je na voljo v polnočno črni in smaragdno zeleni barvi. V času predprodaje ob naročilu pametnega telefona HONOR 90 5G prejmete odlično tablico HONOR Pad X8. Ponudba je na voljo pri mobilnih operaterjih do konca predprodaje oziroma do razprodaje zalog.

HONOR 90 Lite bo v titanium srebrni in polnočno črni barvi že kmalu v prodaji pri večjih mobilnih operaterjih
, po priporočeni maloprodajni ceni 299 evrov.



###

O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


VIR: Futura DDB