September na HBO Max streaming platformo prinaša premiero nove serije „Zvita pločevina“ o gobezdavem tujcu, ki dobi priložnost za boljše življenje, dramo o resničnem zločinu „Maxine“, novo sezono serije „Starši“ kao tudi napeto serijo „Volk“.

September na HBO Max streaming platformo prinaša premiero nove serije „Zvita pločevina“ o gobezdavem tujcu, ki dobi priložnost za boljše življenje, dramo o resničnem zločinu „Maxine“, novo sezono serije „Starši“ kao tudi napeto serijo „Volk“. Tom Hanks igra v ganljivi drami o življenju in izgubi, ki je posneta po knjižni uspešnici Fredricka Backmana in ima naslov „Mož z imenom Otto“. Studio Adult Swim prinaša animirani film „Bratje Venture: Žareča kri pavijanovega srca“ ter serijo „FLCL: Alternativa“.

ZVITA PLOČEVINA (Twisted Metal)
HBO MAX PREMIERA: 6. september
HBO premiera: 24. september ob 21:00
2022 | akcija, komedija | nova serija
Visokooktanska akcijska komedija o gobezdavem tujcu, ki dobi priložnost za boljše življenje, če mu bo uspelo dostaviti skrivnostni paket čez postapokaliptično puščavo.
 
MAXINE (Maxine)
HBO MAX PREMIERA: 3. september
Cinemax premiera: 3. september ob 20:00
2022 | kriminalna drama | nova serija
Kriminalna drama o resničnem zločinu spremlja preiskavo šolske pomočnice Maxine Carr in njenega zaročenca Iana Huntleyja, ki je bil pozneje zaprt zaradi dvojnega umora šolark Holly Wells in Jessice Chapman. Tragični primer je pretresel Veliko Britanijo.
STARŠI IV (Breeders)
HBO MAX PREMIERA: 5. september
HBO 3 premiera: 2. september ob 11:50
2022 | komedija | nova 4. sezona
Minilo je pet let, odkar smo nazadnje videli družino Worsley, ujeto v dramatične dogodke ob koncu tretje sezone. Paul (Martin Freeman) in Ally (Daisy Haggard) med vzponi in padci še naprej vztrajata, ko se soočata z izzivi starševstva, medtem ko morata podpirati tudi čedalje bolj problematična Jima in Jackie.
 
VOLK (Wolf)
HBO MAX PREMIERA: 14. september
2023 | kriminalni triler | nova serija
Družina Anchor-Ferrer se znajde v pasti in strahu. Jack Caffrey hoče pravico. Toda kdo je povabil pošasti?
MOŽ Z IMENOM OTTO (A Man Called Otto)
HBO MAX PREMIERA: 24. september
HBO premiera: 24. september ob 20:00
2022 | dramedija
Tom Hanks ima glavno vlogo v prisrčni drami o življenju in izgubi, posneto po knjižni uspešnici Fredricka Backmana. Zgodba o moškem, ki je po smrti soproge izgubil smisel, vendar najde nov zagon s prihodom svojih novih sosedov.
 
POLJSKE MOLITVE (Polish Prayers)
HBO MAX PREMIERA: 15. september
2022 | dokumentarni film
22-letni Antek odrašča v verni desničarski družini na Poljskem. Nacionalizem in celibat sta ves njegov svet. Njegovim prijateljem in družini sledi kamera Hanke Nobis; Antek uživa moč v skupini enakomislečih. Ko se zaljubi, pa se pojavijo dvomi.
 
SREČEN ČLOVEK (A Happy Man)
HBO MAX PREMIERA: 22. september
2022 | dokumentarni film
Drugi so dojemali R. kot srečno žensko. Rojena na Češkem, poročila se je z Ivanom, slovaškim psihiatrom. Mladi par se je ustalil na Švedskem in kazalo je, da bo življenje potekalo po predvidljivi poti. Začel je pisati in ustvaril moški alter-ego.
NENAVADEN PRIMER NATALIE GRACE (The Curious Case Of Natalia Grace)
HBO MAX PREMIERA: 2. september
ID premiera: 10. september ob 21:00
2022 | dokumentarna serija
Ko Barnetti posvojijo Natalio, ki naj bi bila šestletna ukrajinska sirota, doživijo nočno moro, ko izvejo, da morda ni stara šest niti Ukrajinka.
BRATJE VENTURE: ŽAREČA KRI PAVIJANOVEGA SRCA (The Venture Bros: Radiant Is The Blood Of The Baboon Heart)
HBO MAX PREMIERA: 2. september
2023 | animirani film | Adult Swim
Najnovejša Docova iznajdba bo bodisi povzročila bankrot Team Venture ali pa moštvo povzdignila v nove višave. Hank išče samega sebe, Dean išče Hanka, Monarch pa išče odgovore in skrivnostno žensko iz njihove preteklosti, ki grozi, da jih bo uničila.
 
FLCL: ALTERNATIVA IV (FLCL)
HBO MAX PREMIERA: 13. september
2022 | animirana serija | Adult Swim | 4. sezona
Dečkovo dolgočasno življenje postavi na glavo prihod raziskovalke nezemljanov.

 
BRATJE FREAK II (The Freak Brothers II)
HBO MAX PREMIERA: 27. september
2022 | animirana komedija | 2. sezona
Serija, ki je posneta po priljubljenih stripih avtorja Gilberta Sheltona, se odvija v sodobnem San Franciscu in spremlja štiri ljubitelje marihuane ter časovne popotnike iz poznih šestdesetih let. Leta 1969, ko se bratje Freak niso ravno zabavali na Woodstocku, so se večinoma izogibali naboru v vojsko, organom pregona zaradi mamil in redni službi. Ampak ko pokadijo čarobno vrsto marihuane, se sproščeni Franklin, preganjavični Phinesa, otročji Freddy in njegova cinična mačka Kitty tako kot Rip Van Winkle v zgodbi Washingtona Irvinga nenadoma skozi čas prestavijo v prihodnost. Zbudijo se 50 let pozneje v svoji prenovljeni hiši, katere lastniki so zdaj Switzerjevi, družina etnično raznolikih poštenjakov. Medtem ko ti pomagajo Freakovim spoznati za njih novi svet, slednji prvim pomagajo spoznati nekatere vrednote enostavnejšega časa.

 
Sinopsise in fotografije lahko najdete v press centru: https://press-si.wbd.eu/

VIR: WBD