Še do vključno jutri, 23. decembra, lahko predlagatelji, to so športna društva, organi idrijske športne zveze, javni zavodi s področje vzgoje in izobraževanja, organi Občine Idrija ter druge organizacije in posamezniki - občani idrijske občine

Še do vključno jutri, 23. decembra, lahko predlagatelji, to so športna društva, organi idrijske športne zveze, javni zavodi s področje vzgoje in izobraževanja, organi Občine Idrija ter druge organizacije in posamezniki - občani idrijske občine, na Športno zvezo Idrija vložijo predloge za dobitnike občinskih športnih priznanj za leto 2022.

Športna zveza Idrija (ŠZI) razpisuje jubilejno priznanje športnim organizacijam za vsakih 10 let delovanja, priznanja za športne dosežke (zlato priznanje zveze – Športnik leta Občine Idrija, srebrno priznanje zveze in bronasto priznanje zveze), priznanje za športne dosežke v nižjih starostnih kategorijah (mladinci in mladinke, kadeti in kadetinje, starejših dečki in deklice), priznanje zveze za mlade upe ter priznanje za pomemben prispevek k razvoju in popularizaciji športa v občini.

Vse dodatne informacije o javnem razpisu vključno s pravilnikom s kriteriji podeljevanja priznanj lahko zainteresirani dobijo na spletni strani sportnazvezaidrija.si ali na elektronskem naslovu sportnazveza.idrija@gmail.com oz. telefonu 040 154 899 (Jošt Lapajne). Predlogi za priznanja morajo prispeti na spletni naslov sportnazveza.idrija@gmail.com ali pisno na naslov Mrakova ulica 58, 5280 Idrija najkasneje do petka, 23. 12. 2022.
Dobitnike priznanj bo izbrala komisija, opredeljena v Pravilniku o priznanjih in nagradah ŠZI, podeljena pa bodo predvidoma konec januarja na prireditvi “ Športnik leta Občine Idrija”.
 
Metka Rupnik

VIR: Občina Idrija