Nova spletna stran in kanal YouTube ponujata poglobljene nasvete in napotke vodilnih igralcev, ustvarjalcev vsebin ter ekskluzivne predoglede novih izdelkov.

Nova spletna stran in kanal YouTube ponujata poglobljene nasvete in napotke vodilnih igralcev, ustvarjalcev vsebin ter ekskluzivne predoglede novih izdelkov.


Ljubljana, 18. september 2023 – Podjetje Samsung Electronics je ustvarilo nov inovativen program usposabljanja, ki bo igralcem videoiger pomagal dvigniti svoje znanje na višjo raven.

Samsung igralni portal Sprejmi svojo igro (Embrace your game) in globalni kanal Samsung YouTube bosta vključevala vpoglede in strokovne vodnike najboljših profesionalnih igralcev in ustvarjalcev vsebin. Na voljo bodo zanimiva, interaktivna usposabljanja, video delavnice in vodiči ter številne druge vsebine o igrah, ki bodo omogočile izpopolnjevanje vseh vrst igralcev. Pobuda bo vsebovala tudi predogled najnovejših Samsung izdelkov in igralne tehnologije.

Rubrika Level Up Trening za igralce (Gamer Training) na platformi bo vključevala trike, nasvete in skrivnosti, kako najbolje premagati vse šefe v igri Diablo Immortal® in kako se razviti kot igralec v igri World of Warcraft®.
Level Up program bo poskrbel za vse vrste igralcev, od priložnostnih do zahtevnejših. Na voljo bo za igre za mobilne telefone, osebne računalnike in konzole. 

“Samsung želi ljudem pomagati, da bi kar se da uživali v igranju iger. Trening za igralce (Gamer Training) program bo pomagal velikemu številu ljudi po vsej Evropi, da bodo pri igranju iger najboljši in da bodo v njih kar najbolj uživali," je dejal Benjamin Braun, direktor marketinga pri Samsung Europe. "Navdušeni smo, da sodelujemo z nekaterimi fantastičnimi trenerji in ustvarjalci vsebin, vključno z Randolphom. Prav tako smo navdušeni nad sodelovanjem z družbo Activision Blizzard, saj si delimo skupno vizijo, da omogočimo novo generacijo ambicioznih igralcev." Pobuda Sprejmi svojo igro (Embrace your game) bo vsem pomagala, da se bodo počutili pripadne svetu iger in da bodo lahko sprejemali premišljene odločitve o svoji igralni tehniki. Igre bodo tako postale še pomembnejši del evropske kulture.”

Med profesionalnimi igralkami in ustvarjalkami vsebin, ki bodo sodelovale v programu Level Up, so:

  • QueenE: Spretna, zabavna, strokovnjakinja za igro Overwatch® 2. Ta švedska streamerka iz Združenega kraljestva je znana po svojih pronicljivih komentarjih in pametnih nasvetih o igrah. Bila je glavna vodja švedske ekipe na svetovnem pokalu Overwatch 2018 in dobitnica bronaste medalje (ženske sekcije) na svetovnem prvenstvu IeSF StarCraft® 2.
  • AnnacakeLIVE: Prizadevna in priljubljena streamerka Twitcha. Gledalce navdušuje s svojo iskrivo osebnostjo in mojstrskim igranjem igre Diablo®. Trenutno živi v Frankfurtu v Nemčiji. 
  • LittleMoTAC: Aktivna streamerka igre Overwatch 2, glasna zagovornica raznolikosti in vključevanja, ki se zavzema za boljšo zastopanost v igrah.
  • Rage Darling: Karizmatična ustvarjalka vsebin v igri World of Warcraft s strastjo, znanjem in vključujočim pristopom, ki poskrbi za poglobljeno in pozitivno izkušnjo. 

Za tiste, ki iščejo najboljše monitorje, telefone in druge izdelke za čim boljšo sestavo svoje igralne opreme, so v rubriki strojne opreme Treninga za igralce (Gamer Training) na voljo nasveti za vse vrste igralcev. Zajemalo bo vse od preprostega iskanja najboljšega igralnega televizorja do izdelave prilagojenega računalnika iz nič, zamenjave grafičnih procesorjev ali odkrivanja najboljših kartic SSD. Platforma je prilagojena vsem vrstam igralnih naprav, ne glede na to ali gre za osebni računalnik ali igranje prek konzole na kavču, saj bo vsebovala pomembne informacije za vse. 

Strokovnjak za strojno opremo je Alex Brooks iz TechFlow. Alex je poznavalec tehnologije, znan po svojih natančnih pregledih in informativnih vadnicah. Ima več kot 460 tisoč sledilcev v družbenih omrežjih.

Trening za igralce (Gamer Training) je del nove platforme podjetja Samsung Sprejmi svojo igro (Embrace your game). Platforma priznava, da ni več ene vrste igralcev in da nastaja raznolika, živahna skupnost. Samsung je razvil vrsto igralnih izdelkov, ki vsakemu igralcu omogočajo, da prilagodi svojo opremo sebi in svojemu slogu, saj se zaveda, da najboljši izdelki v svojem razredu ustvarjajo neverjetne izkušnje za igralce. 

Izdelki, ki so vključeni v platformi so:
  • Monitor Odyssey OLED G9 
Ima prvi zaslon DQHD OLED z razmerjem 32:9 na svetu. Procesor Neo Quantum Processor Pro za izjemno podrobno kakovost slike, ki s pomočjo umetne inteligence določa, katere dele slike je treba izboljšati. Novi monitor bo imel tudi Samsung Gaming Hub, aplikacijo v oblaku, ki pomeni, da ne potrebujete konzol ali počasnih prenosov iger.
  • Pametni telefon Galaxy S23 Ultra
Vključuje čip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, najhitrejši procesor na trgu. Na voljo je 928,1 GB pomnilnika. Baterija z zmogljivostjo do 25 ur za predvajanje prek omrežja LTE in Wi-Fi. 
  • Televizor Neo QLED 4K HDR Smart TV 136 cm (65”) QN90C
Tehnologija Quantum Matrix z mini diodami LED ustvarja neverjetno ostro sliko. Procesor Neural Quantum 4K uporablja umetno inteligenco in 20 nevronskih mrež za optimizacijo zvoka, svetlosti, barv in podrobnosti. 

Za več informacij obiščite spletno stran Samsung

###

O podjetju Samsung Electronics
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

Overwatch, Diablo, Diablo Immortal, World of Warcraft, StarCraft in Hearthstone so registrirane blagovne znamke družbe Blizzard Entertainment, Inc. Vse druge blagovne znamke, na katere se sklicuje ta članek, so last njihovih lastnikov.

VIR: Millenium Promocija