Skupina Sam's Fever, ki velja za enega najboljših interpretov Elvisove glasbe, bo 7. januarja nastopila v Orto Baru skupaj s hrvaško skupino Johnny & His Rockin' Tunes in tako obudila spomine na kralja rock'n'rolla.

Skupina Sam's Fever, ki velja za enega najboljših interpretov Elvisove glasbe, bo 7. januarja nastopila v Orto Baru skupaj s hrvaško skupino Johnny & His Rockin' Tunes in tako obudila spomine na kralja rock'n'rolla. Vstopnice so že na voljo TUKAJ.
 
Koncert s posebnim spominom – Aloha From Hawaii

Orto bar se bo 7. januarja 2022 prelevil v nostalgičen kraj, posvečen praznovanju Elvisovi 88. obletnici rojstva. “Tega dne se vsako leto znova izjemno veselimo. Za nas je to vsako leto čas, ko se kralju poklonimo na prav poseben način. Letos se nam bo na koncertu pridružila hrvaška skupina Johnny & His Rockin' Tunes, s katero bomo zagotovo poskrbeli za nepozabno glasbeno doživetje,” razkrije vodilni član skupine Sam’s Fever, Samuel Hudl, ki koncert že nestrpno pričakuje. 

Sam’s Fever in skupina Johnny And His Rockin’ Tunes sta izjemni zasedbi, ki nas bosta s svojim koncertom popeljali v petdeseta leta prejšnjega stoletja, ko se je Elvis kot raketa povzpel med zvezde.

Koncert, ki prihaja, pa ne bo klasičen, temveč so mu člani skupine Sam’s Fever namenili posebno pozornost. “Ob 88. obletnici rojstva smo se odločili, da bo koncert obarvan s pridihom obdobja ‘rockabilly sound-a’ 50. let, obdobja, v katerem je Elvis postal zvezda. Tematsko se bomo dotaknili tudi koncerta ‘Aloha From Hawaii’, saj 14. januarja 2023 mineva natanko 50 let od legendarnega oddajanja koncerta po celem svetu prek satelita. To je bil za tiste čase edinstven dogodek, ki se v tej obliki ni več ponovil,” doda Samuel. Koncert, ki so ga predvajali prek satelita, so si lahko ogledali v Aziji in Oceaniji,  v Evropi pa so si ga lahko ogledali z zamikom. Koncert je bil posvečen fundaciji Kui Lee za boj proti raku. 


Ne zamudite nepozabnega rock’n’roll glasbenega večera


Organizator koncerta je Elvis Friends Slovenia - uradni Elvis Fan Klub, ki je bil potrjen tudi s strani Elvis Presley Enterprises www.graceland.com, zato bo koncert zagotovo eden tistih, ki se ga boste spominjali še dolgo. 

 NE ZAMUDITE!

7. JANUAR 2023, ORTO BAR OB 20. URI

 Pridružite se nam torej 7. januarja 2023 v Orto baru na 88. obletnici rojstva, da se skupaj poklonimo velikemu kralju rock'n'rolla. Vstopnice lahko kupite TUKAJ.

PR Idealia