Ob deseti obletnici uspešnice Counting Stars je Ryan Tedder, avtor, producent in frontman skupine OneRepublic, trikratni dobitnik nagrade grammy, s slušalkami Samsung Galaxy Buds2 Pro dokončal prenovljeno različico uspešnice, ki je bila predstavljena prejšnji teden.

Ljubljana – 25. september 2023 – Ob deseti obletnici uspešnice Counting Stars je Ryan Tedder, avtor, producent in frontman skupine OneRepublic, trikratni dobitnik nagrade grammy, s slušalkami Samsung Galaxy Buds2 Pro dokončal prenovljeno različico uspešnice, ki je bila predstavljena prejšnji teden

"V studiu poslušam pesmi, kot je Counting Stars, na profesionalnih zvočnikih. Ko sem začel na novo ustvarjati to pesem, se vedel, da je nujno, da grem iz studia in jo izkusim kot poslušalec," je dejal Tedder. "Z uporabo Galaxy Buds2 Pro sem lahko slišal vsako različico pesmi natančno tako, kot jo bodo slišali naši oboževalci, in prepričan sem, da jim bo ta različica tako všeč, kot je meni."

Slušalke Galaxy Buds2 Pro so bile ustvarjene za ljubitelje in ustvarjalce glasbe s profesionalnim 24-bitnim zvokom Hi-Fi za visok dinamični razpon in kristalno čisto ločljivost zvoka. Novi Samsung gladki kodek (SSC HiFi) in novi koaksialni dvosmerni zvočnik sta obvezna oprema za prenos brez prekinitev in bogatejši zvok. Poleg tega lahko uporabniki prek aplikacije Galaxy Wearable prilagodijo zvok za poslušanje po meri. S pomočjo funkcije aktivnega odpravljanja šumov (Noise Canceling) je poslušanje še bolj poglobljeno. Ko pa si uporabniki želijo slišati tudi zvoke iz okolice, za to poskrbi funkcija ambientalnega zvoka (Ambient Sound) in s tem ne poslabša kakovosti zvoka iz slušalk.

Slušalke Galaxy Buds2 Pro zagotavljajo vse, kar poslušalci iščejo pri brezžični zvočni izkušnji. Navdušijo vse od profesionalcev v glasbeni industriji, kot je Ryan Tedder, do ljubiteljev glasbe. Ergonomsko oblikovane slušalke Galaxy Buds2 Pro so majhne, lahke in se udobno prilegajo, zato jih uporabniki radi vzamejo s seboj kamor koli in uživajo v glasbi, klicih ter zabavi tako, kot je treba.

"Prenova skladbe Counting Stars Ryana Tedderja, pri kateri so mu pomagale tudi slušalke Galaxy Buds2 Pro, ponazarja zavezanost skupine Universal Music Group for Brands k izkoriščanju moči glasbe in kulture za dvig prepoznavnosti blagovnih znamk. To partnerstvo dokazuje brezmejne možnosti, ki se pojavijo, ko se ustvarjalnost sreča z najsodobnejšo tehnologijo," je dejala Naomi McMahon, izvršna podpredsednica za strateško trženje in globalna partnerstva pri UMG.

###

O podjetju Samsung Electronics
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

VIR: Millenium Promocija