V prazničnem času je svetovna tehnološka znamka HONOR sprožila ganljivo pobudo, namenjeno praznovanju duha nesebičnosti, ki je v tem letnem času vseprisoten po vsej Evropi.

[Ljubljana, 19. december 2023] V prazničnem času je svetovna tehnološka znamka HONOR sprožila ganljivo pobudo, namenjeno praznovanju duha nesebičnosti, ki je v tem letnem času vseprisoten po vsej Evropi. Predvsem pa je HONOR naredil korak naprej pri prepoznavanju in slavljenju tistih, ki so nesebično predani pomoči drugim ter je v skladu s temeljnimi vrednotami skupnosti izvedel obsežno evropsko  raziskavo, da bi spoznal zgodbe neslišanih junakov.

Ključne ugotovitve evropske raziskave HONOR


  1. Praznični duh: 
Raziskava je pokazala, da 49 % Evropejcev verjame, da je božič najboljši čas za praznovanje neslišanih junakov – bolj kot katerikoli drug letni čas.

  1. Pozdrav vsakodnevnim prvakom: 
Prostovoljci, zdravstveni delavci in učitelji so splošno priznani kot hrbtenica naše družbe. Njihova neumorna prizadevanja in doprinosi k družbi so končno prišli v središče pozornosti.

  1. Izrazi hvaležnosti: 
Približno 21 % Evropejcev med božičem aktivno izpostavlja doprinose neslišanih junakov, 20 % pa svojo hvaležnost izraža z darili, kar odraža kulturo hvaležnosti.

  1. Čas za vzajemnost: 
41 % Evropejcev namerava v času teh praznikov opraviti prostovoljno delo, kar kaže na duh sezone ter predstavlja pravo bistvo skupnosti in dajanja.


  1. Izkoristite moč družbenih medijev:
36 % Evropejcev, ki priznavajo moč digitalnih platform, verjame, da so kampanje v družbenih medijih učinkovite pri proslavljanju neslišanih junakov med prazniki.

  1. Matere kot stebri junaštva: 
41 % Evropejcev svoje matere prepoznava kot neslišane junakinje, kar poudarja pomembno vlogo, ki jo matere igrajo v naših življenjih.

To je čas priložnosti, da izrečemo priznanje junakom, ki so vsak dan med nami in nam lepšajo praznike, da slavimo njihovo dobroto in radodarnost. Vsakdo lahko prispeva k širjenju svoje zgodbe, pa tudi sporočil hvaležnosti, priznanja in navdiha.


Poklonite se svojemu neslišanemu junaku!

Ta božič HONOR spodbuja vse, da delijo svoje zgodbe in prepoznajo neslišane junake na družbenih medijih z oznako #HONORtoBeWithYou, #MyUnsungHero. HONOR-jeva božična kampanja želi povečati prepoznavnost tistih, ki prispevajo toliko in zahtevajo tako malo v zameno.

Za podrobnejši pregled raziskave in kako HONOR slavi neslišane junake v tem prazničnem času, glejte https://www.hihonor.com/si/events/honor-christmas/

###

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


Družbena omrežja HONOR Slovenija

Globalna družbena omrežja HONOR


O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: Futura DDB